Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η «εκρηκτική» εμφάνιση της Φουρέιρα στον ισπανικό τελικό της Eurovision
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «εκρηκτική» εμφάνιση της Φουρέιρα στον ισπανικό τελικό της Eurovision

Στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα Η τραγουδίστρια έχει γίνει μία από τις stars του διαγωνισμού και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Το «Eurovision Gala» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη, με την Ελένη Φουρέιρα, να είναι η μοναδική performer της βραδιάς και να εμφανίζεται στο φινάλε, λίγο πριν […]

Ελένη Φουρέιρα Ισπανία

Στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια έχει γίνει μία από τις stars του διαγωνισμού και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το «Eurovision Gala» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη, με την Ελένη Φουρέιρα, να είναι η μοναδική performer της βραδιάς και να εμφανίζεται στο φινάλε, λίγο πριν ανακοινωθεί ο νικητής που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη φετινή Eurovision, ο Miki.

Με το «Fuego», το οποίο έχει γίνει πλατινένιο στην Ισπανία και έχει «σκαρφαλώσει» στο no1 του airplay και το πρόσφατο international hit της, «Tómame», η performer παρέσυρε το κοινό.

Σε δηλώσεις της, η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τους Ισπανούς για την αγάπη και την υποστήριξη που της έχουν δείξει, ενώ συμβούλευσε το νικητή να απολαύσει το μοναδικό «ταξίδι» της Eurovision.

https://www.instagram.com/p/Bs5C1XxFX8u/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις