Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Nεκρός ο πρώην μπασκετμπολίστας της Κηφισιάς, Ζερμέιν Μάρσαλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Nεκρός ο πρώην μπασκετμπολίστας της Κηφισιάς, Ζερμέιν Μάρσαλ

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του, Ναντ, όσο και ολόκληρο το γαλλικό μπάσκετ Ο Αμερικανός την φετινή σεζόν βρέθηκε στη Γαλλία, για λογαριασμό της Νάντ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην γαλλική πόλη. A tragic news from […]

Ζερμέιν Μάρσαλ

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του, Ναντ, όσο και ολόκληρο το γαλλικό μπάσκετ

Ο Αμερικανός την φετινή σεζόν βρέθηκε στη Γαλλία, για λογαριασμό της Νάντ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην γαλλική πόλη.

Ο Μάρσαλ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από την χώρα μας, για λογαριασμό της Κηφισιάς, τη σεζόν 2015-16, ενώ πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο περίεργες στιγμές εκείνης της σεζόν, καθώς στο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Άρη, στο «Ζηρίνειο» είχε πετύχει αυτοκαλάθι, το οποίο έγινε viral.

Η Ναντ ανακοίνωσε τον θάνατο του Αμερικανού άσου και γνωστοποίησε την αναβολή της αναμέτρησης με την ADA Blois για την δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις