Nεκρός ο πρώην μπασκετμπολίστας της Κηφισιάς, Ζερμέιν Μάρσαλ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Nεκρός ο πρώην μπασκετμπολίστας της Κηφισιάς, Ζερμέιν Μάρσαλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του, Ναντ, όσο και ολόκληρο το γαλλικό μπάσκετ Ο Αμερικανός την φετινή σεζόν βρέθηκε στη Γαλλία, για λογαριασμό της Νάντ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην γαλλική πόλη. A tragic news from […]

18.01.2019 | 20:24

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του, Ναντ, όσο και ολόκληρο το γαλλικό μπάσκετ

Ο Αμερικανός την φετινή σεζόν βρέθηκε στη Γαλλία, για λογαριασμό της Νάντ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην γαλλική πόλη.

Ο Μάρσαλ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από την χώρα μας, για λογαριασμό της Κηφισιάς, τη σεζόν 2015-16, ενώ πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο περίεργες στιγμές εκείνης της σεζόν, καθώς στο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Άρη, στο «Ζηρίνειο» είχε πετύχει αυτοκαλάθι, το οποίο έγινε viral.

Η Ναντ ανακοίνωσε τον θάνατο του Αμερικανού άσου και γνωστοποίησε την αναβολή της αναμέτρησης με την ADA Blois για την δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Exit mobile version