Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα

Η αναποτελεσματικότητα και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να επιβραβεύονται σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας μέσω Twitter ότι το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα. «Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα. Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα […]

Σταύρος Θεοδωράκης

Η αναποτελεσματικότητα και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να επιβραβεύονται σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας μέσω Twitter ότι το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα.

Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης σε ανάρτησή του, μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Δανέλλης έχει εκφράσει αντίθετη άποψη, καθώς ο βουλευτής του Ποταμιού έχει δηλώσει έτοιμος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αν χρειαστεί, για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Του τουίτ του επικεφαλής του Ποταμιού:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις