Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ντου» αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ – Την ώρα του δελτίου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ντου» αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ – Την ώρα του δελτίου (vid)

Εισβολή εκπαιδευτικών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή προκάλεσε διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και παρέμβασή τους στον “αέρα” Την ώρα που ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα – Καμμένου το πρωί της Κυριακής, άρχισαν να ακούγονται δυνατά χτυπήματα στην πόρτα. Όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, οι […]

Εισβολή εκπαιδευτικών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή προκάλεσε διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και παρέμβασή τους στον “αέρα”

Την ώρα που ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα – Καμμένου το πρωί της Κυριακής, άρχισαν να ακούγονται δυνατά χτυπήματα στην πόρτα.

Όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, οι ήχοι γίνονταν όλο και πιο δυνατοί.

Η στιγμή που οι εκπαιδευτικοί χτυπάνε την πόρτα στο στούντιο και την αντίδραση της παρουσιάστριας Αντριάνας Παρασκευοπούλου:

Η παρουσιάστρια του δελτίου Αντριάνα Παρασκευοπούλου διέκοψε τον ρεπόρτερ και πήγε εκτάκτως για διαφημίσεις.

Οι περίπου 50 εκπαιδευτικοί ζήτησαν να προβάλουν το μήνυμά τους τους στον «αέρα», αντιδρώντας στο νέο σύστημα διορισμών.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις τούς δόθηκε η σχετική άδεια.

Ο εκπρόσωπος κατήγγειλε την ΕΡΤ ότι, παραβαίνοντας την αρχή δεοντολογίας, δεν παρουσίασε τους χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη τη χώρα, που ζητούν μόνιμους διορισμούς.

Επίσης, δεν έδειξε ούτε την αστυνομική καταστολή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό διαδηλωτών, παρά μόνον προέβαλαν μεμονωμένα επεισόδια.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι οι αναπληρωτές καθηγητές θέλουν να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τη νεολαία.

Κάλεσαν δε σε νέα κινητοποίηση στα Προπύλαια, τη Δευτέρα, στις 13.30.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις