Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Οι κόκκινες γραμμές του Καμμένου – Ένα “αποχαιρετιστήριο” σποτάκι γεμάτο αιχμές
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Οι κόκκινες γραμμές του Καμμένου – Ένα “αποχαιρετιστήριο” σποτάκι γεμάτο αιχμές

Ο Πάνος Καμμένος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα και το δείχνει με ένα σποτάκι γεμάτο αιχμές Με αφορμή την παρουσίαση του νέου λογοτύπου των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος δείχνει σημάδια αποχώρησης, αφού στο σποτάκι που συνοδεύει την παρουσίαση του λογοτύπου γίνεται λόγος για «κόκκινες γραμμές». Στο σποτάκι ο εκφωνητής λέει: Οι κόκκινες […]

Ο Πάνος Καμμένος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα και το δείχνει με ένα σποτάκι γεμάτο αιχμές

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου λογοτύπου των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος δείχνει σημάδια αποχώρησης, αφού στο σποτάκι που συνοδεύει την παρουσίαση του λογοτύπου γίνεται λόγος για «κόκκινες γραμμές».

Στο σποτάκι ο εκφωνητής λέει:

Οι κόκκινες γραμμές είναι η υπερηφάνεια μας. Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας. Οι κόκκινες γραμμές τιμούν τους προγόνους μας. Οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία και η δύναμή μας.

Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ. 

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, που θα αποφάσιζε, σήμερα, την αποχώρηση από την κυβέρνηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου, αναβλήθηκε λόγω της παρουσίας του υπουργού Άμυνας στην Βουλή.

Η Έλενα Κουντουρά δεν θα έδινε το «παρών» -αφού βρίσκεται στο Τορόντο- και έτσι θα κατάφερνε για ακόμη μια φορά να μην τοποθετηθεί ευθέως εάν θα υπερψηφίσει ή όχι τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ομοίως, ο Βασίλειος Κόκκαλης, ο οποίος επίσης θα απουσίαζε από τη σημερινή συνεδρίαση, έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, ωστόσο δεν συμφωνεί με την αποχώρηση από την κυβέρνηση.

«Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα», έχει αναφέρει.

Στο ίδιο κλίμα κινείται και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η εντολή για αποχώρηση από την κυβέρνηση δεν βρίσκει σύμφωνη επίσης τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που δήλωσε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από υφυπουργός Εσωτερικών.

Όμως και ο Κώστας Ζουράρις δεν επιθυμεί να συμπράξει στην πτώση της κυβέρνησης.

Όσο για τον Τέρενς Κουίκ, έχει εδώ και καιρό πάρει αποστάσεις από το κόμμα και όλα δείχνουν ότι θα πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

Όπως αναφέρουν πηγές των ΑΝΕΛ, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Πάνο Καμμένο και του ζήτησε να συναντηθούν το πρωί της Παρασκευής και να αναβάλουν κατά 48 ώρες τη διαμάχη, αφού θα βρίσκεται στην Αθήνα η Άνγκελα Μέρκελ, Πέμπτη και Παρασκευή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις