Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

από τον Γιάννη Ντσούνο Άλλα τότε, άλλα τώρα Το καλοκαίρι δεν ήταν που έλεγαν από την κυβέρνηση ότι αν τεθεί ζήτημα με τον Πάνο Καμμένο για την συμφωνία των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός θα ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης; Τώρα τι άλλαξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά για κυβέρνηση με ψήφο ανοχής; Γλέντι της ΛΑΕ Ένα μικρό γλέντι […]

από τον Γιάννη Ντσούνο

Άλλα τότε, άλλα τώρα

Το καλοκαίρι δεν ήταν που έλεγαν από την κυβέρνηση ότι αν τεθεί ζήτημα με τον Πάνο Καμμένο για την συμφωνία των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός θα ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης; Τώρα τι άλλαξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά για κυβέρνηση με ψήφο ανοχής;

Γλέντι της ΛΑΕ

Ένα μικρό γλέντι έστησαν την Πρωτοχρονιά τα στελέχη της ΛΑΕ στα γραφεία του κόμματος. Μάλιστα από ό,τι έμαθα, είχαν και ζωντανή μουσική και ο επικεφαλής Παναγιώτης Λαφαζάνης έριξε και μια γυροβολιά για το καλό του χρόνου.

Έσυρε τον χορό

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά έσυρε τον χορό στο καρναβάλι της «Πατερίτσας» στο Άργος Ορεστικό. Οι χοροί συνοδεύτηκαν από το παραδοσιακό Καστοριανό τσίπουρο.

Διακοπές

Ολιγοήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη έκανε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης για να ξεκουραστεί ενοψει των δύσκολων πολιτικών εξελίξεων.

Φώτα στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται για τον εορτασμό των Φώτων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια κίνηση στήριξης και του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Νίκου Ταχιάου.

Copy paste

Για αντιγραφή των πεπραγμένων του και των δηλώσεών του κατηγορεί τον Κώστα Μπακογιάννη ο συνυποψήφιός του στην Αθήνα Παύλος Γερουλάνος.  Σε σχόλιό του στα social media ο κ. Γερουλάνος αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και να τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν το monitoring γιατί τα καλύτερα… έρχονται».

Πώς γίνεται;

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως ένας μάρτυρας σε μια τόσο μεγάλη υπόθεση όπως η Novartis είναι επί σειρά μηνών σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και μετά καταλήγει κατηγορούμενος; Και κάτι ακόμη, τα στοιχεία που έδωσε ως μάρτυρας έχουν ακόμη ισχύ ή θα ελεγχθούν εκ νέου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάγος από την Άνγκελα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις