Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς»
ΕΛΛΑΔΑ

«Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς»

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η βόλτα που έκανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της τελευταίας άδειάς του από τις φυλακές, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τη φράση «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς». Μάλιστα την ανάρτηση συνόδευε φωτογραφία που δείχνει τον […]

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η βόλτα που έκανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της τελευταίας άδειάς του από τις φυλακές, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τη φράση «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς». Μάλιστα την ανάρτηση συνόδευε φωτογραφία που δείχνει τον Κουφοντίνα να περπατά στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (02.01.2019).

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Βόλου, όπου κρατείται πλέον. Η διαφορά είναι πως αυτή τη φορά μπορούσε να κινείται σε όλο τον νομό Αττικής και έτσι επέλεξε να περπατήσει την περασμένη Τετάρτη στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις