Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “σπαρακτική” αγάπη των παππούδων – Έκατσαν 1 ώρα στο κρύο και καμάρωναν τον Εύζωνα εγγονό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “σπαρακτική” αγάπη των παππούδων – Έκατσαν 1 ώρα στο κρύο και καμάρωναν τον Εύζωνα εγγονό

Viral έχει γίνει η φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου όπου ο παππούς και η γιαγιά αυτού του Εύζωνα τον καμάρωναν όση ώρα είχε εκείνος υπηρεσία. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ο παππούς και η γιαγιά φωτογραφήθηκε με τον Εύζωνα ο οποίος είχε υπηρεσία στο φυλάκιο του Αγνώστου Στρατιώτη. Μάλιστα οι […]

Viral έχει γίνει η φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου όπου ο παππούς και η γιαγιά αυτού του Εύζωνα τον καμάρωναν όση ώρα είχε εκείνος υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ο παππούς και η γιαγιά φωτογραφήθηκε με τον Εύζωνα ο οποίος είχε υπηρεσία στο φυλάκιο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μάλιστα οι γλυκύτατοι παππούδες στη συνέχεια πήραν τα καρεκλάκια τους και κάθισαν απέναντί του ώστε να καμαρώσουν τον εγγονό τους.

Όπως αναφέρεται στο Twitter, ο παππούς και η γιαγιά του Εύζωνα κάθισαν μία ώρα στο φυλάκιο έξω από την Βουλή όπου είχε υπηρεσία ο εγγονός τους.

«Ο παππούς και η γιαγιά τού Εύζωνος κάθισαν απέναντί του καθ’ όλη την διάρκεια της υπηρεσίας του (1 ώρα), για να τον καμαρώσουν… Να είστε πάντα γέροι και υπερήφανοι για το παλικάρι σας, αλλά και για εσάς που μεγαλώσατε άξια παιδιά και εγγόνια», αναφέρεται στο σχόλιο πάνω από την εικόνα που έχει γίνει viral στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις