Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κανένα άγχος, παρά το κρίσιμο ματς – O Γιούργκεν Κλοπ σε έξαλλες χιπ χοπ φιγούρες (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κανένα άγχος, παρά το κρίσιμο ματς – O Γιούργκεν Κλοπ σε έξαλλες χιπ χοπ φιγούρες (vid)

Λίγο πριν τον απολύτως κρίσιμο αγώνα της σεζόν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πολύ χαλαρός Ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε με τρομερή διάθεση να χορεύει σε πάρτι για την έλευση της νέας χρονιάς, επιδεικνύοντας – και- το ταλέντο του στον χορό! Με ένα λευκό πουκάμισο, σακάκι και τζιν παντελόνι, επιδίδεται […]

Γιούργκεν Κλοπ

Λίγο πριν τον απολύτως κρίσιμο αγώνα της σεζόν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πολύ χαλαρός

Ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε με τρομερή διάθεση να χορεύει σε πάρτι για την έλευση της νέας χρονιάς, επιδεικνύοντας – και- το ταλέντο του στον χορό!

Με ένα λευκό πουκάμισο, σακάκι και τζιν παντελόνι, επιδίδεται σε χιπ χοπ χορευτικές φιγούρες.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια των Βρετανών έπεσαν «βροχή».

Όσο για την σπουδαία κόντρα της Λίβερπουλ με τη Σίτι, ο Κλοπ δήλωσε ότι «είναι μία φανταστική ομάδα. Ποιος μπορεί να πάει στην έδρα τους και να πει πιθανότατα θα νικήσουμε; Καμία ομάδα στον κόσμο, ούτε καν εμείς. Οπότε, θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό θα προσπαθήσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις