Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Η ζωή είναι μια περιπέτεια”, έγραφε στο τελευταίο ποστ ο άτυχος Θοδωρής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Η ζωή είναι μια περιπέτεια”, έγραφε στο τελευταίο ποστ ο άτυχος Θοδωρής

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12, είχε μόλις μπει ο νέος χρόνος Τα πυροτεχνήματα γέμιζαν τον ουρανό και οι πιο πολλοί παρά το κρύο βγήκαν στα μπαλκόνια να τα θαυμάσουν. Ο 14χρονος, ήταν ένας από αυτούς, που όμως ανέβηκε στην ταράτσα, χωρίς να γνωρίζει όμως τη “γεωγραφία”. Το παιδί από την Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης βρήκε τραγικό […]

14χρονος

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12, είχε μόλις μπει ο νέος χρόνος

Τα πυροτεχνήματα γέμιζαν τον ουρανό και οι πιο πολλοί παρά το κρύο βγήκαν στα μπαλκόνια να τα θαυμάσουν.

Ο 14χρονος, ήταν ένας από αυτούς, που όμως ανέβηκε στην ταράτσα, χωρίς να γνωρίζει όμως τη “γεωγραφία”.

Το παιδί από την Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης βρήκε τραγικό θάνατο λίγα λεπτά μετά την έλευση του 2019.

Το παλικαράκι έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας που είχε πάει για να θαυμάσει τα πυροτεχνήματα, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

theo1

Ο Θοδωρής μαζί με τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδερφό του είχαν πάει στο διαμέρισμα της θείας του για να περάσουν όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου.

Ο άτυχος ανήλικος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την αλλαγή του χρόνου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, η οποία υποχώρησε και έπεσε στο φωταγωγό. Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ο 14χρονος είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.

Τα μηνύματα των φίλων του στο Instagram είναι συγκλονιστικά

“Καλό παράδεισο αδερφέ. Θα μας λείψει η παρουσία σου στην ομάδα των κανονιέρηδων. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας”.

“Καλό παράδεισο αδερφέ μου, που τόσο άδικα έφυγες.Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου χάρισες. Σε ευχαριστώ για όλες τις φορές που με στήριξες. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ένας άγγελος μαζί με τους υπόλοιπους αγγέλους. Να μας προσέχεις αδερφέ από εκεί ψηλά”.

theo2

Η τελευταία ανάρτηση στο instagram

«Η ζωή είναι μια περιπέτεια». Αυτή ήταν η φράση που συνόδευε την selfie του 14χρονου στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες.

Είχε επισκεφθεί τα Μετέωρα και φαινόταν εντυπωσιασμένος από το μαγευτικό τοπίο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή ο Θοδωρής δεν γνώριζε ότι αυτή η περιπέτεια θα έληγε νωρίς για τον ίδιο με τον πιο άδικο τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις