Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συναγερμός στη Γερμανία – Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο σε πεζούς
ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Γερμανία – Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο σε πεζούς

Συναγερμός στη Γερμανία – Oδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος σε κεντρικό δρόμο της πόλης Βottrop. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tagesspiegel, ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος σε κεντρικό δρόμο στο Bottrop στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τραυμάτισε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, μερικούς σοβαρά. Ο 50χρονος έστρεψε […]

Γερμανία όχημα έπεσε σε πεζούς

Συναγερμός στη Γερμανία – Oδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος σε κεντρικό δρόμο της πόλης Βottrop.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tagesspiegel, ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος σε κεντρικό δρόμο στο Bottrop στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τραυμάτισε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, μερικούς σοβαρά.

Ο 50χρονος έστρεψε το όχημά του σκόπιμα σε πεζό. Ωστόσο, μπόρεσε να σωθεί από τη σύγκρουση. Στη συνέχεια, οδηγούσε στο κέντρο της πόλης, ρίχνοντας το όχημα εκ νέου σε ομάδα ανθρώπων.

«Οι αρχές «μιλούν» για στοχευμένη επίθεση, η οποία μπορεί να οφείλεται στην ξενοφοβική στάση του οδηγού», δήλωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάσχει και από κάποια ψυχική ασθένεια.

Μέσα στους τραυματίες, οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι 4, είναι ένας Σύριος και ένας Αφγανός.

Ο δράστης προσπάθησε, σύμφωνα με την αστυνομία, να επιτεθεί και σε μια ομάδα ατόμων στο Έσσεν. Εκεί τον σταμάτησε η αστυνομία και τον συνέλαβε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι ρατσιστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις