Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η απίστευτη “βλακεία” του Τζέιμς που έγινε viral – Απάντησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η απίστευτη “βλακεία” του Τζέιμς που έγινε viral – Απάντησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Μια απίστευτη φάση στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Αβελίνο, άφησε άφωνους τους οπαδούς της πρωταθλήτριας Ιταλίας Ο Μάικ Τζέιμς, εκεί που ήταν όλα καλά, “έδωσε” τη μπάλα στους αντιπάλους του! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, παράτησε τη φάση στη μέση για να πιάσει κάτι από το παρκέ και να το βάλει στο στόμα […]

Τζέιμς Μάικ

Μια απίστευτη φάση στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Αβελίνο, άφησε άφωνους τους οπαδούς της πρωταθλήτριας Ιταλίας

Ο Μάικ Τζέιμς, εκεί που ήταν όλα καλά, “έδωσε” τη μπάλα στους αντιπάλους του!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, παράτησε τη φάση στη μέση για να πιάσει κάτι από το παρκέ και να το βάλει στο στόμα του, με τους θεατές να αναρωτιούνται αν επρόκειτο για το μασελάκι του ή τσίχλα!!!

https://twitter.com/Eurosport_IT/status/1079415115403935744

Λίγη ώρα μετά το ματς πάντως και ενώ η φάση είχε ήδη γίνει viral στα social media, ο Αμερικανός έδωσε τη δική του εξήγηση.

Απαντώντας σε ανάρτηση του Μάλκομ Ντιλέινι, που έγραφε “ο φίλος μου τρελάθηκε”, ο Αμερικανός υποστήριξε ότι «είχα σπάσει ένα δόντι μετά από μία αγκωνιά στο ματς με την Μακάμπι και εκείνη την ώρα μου έφυγε το ψεύτικο. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το μαζέψω».

Δεν εξήγησε πάντως, ούτε γιατί άφησε τη μπάλα από τα χέρια του, ούτε γιατί δεν το είπε στο διαιτητή που ήταν δίπλα του, ώστε να σταματήσει το παιχνίδι.

Η ανάρτηση – εξήγηση του Τζέιμς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις