Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η ιδιαίτερη ανάρτηση πολιτικού αντιπάλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιδιαίτερη ανάρτηση πολιτικού αντιπάλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε μία πολιτική σκηνή που ο καθένας ψάχνει το παραμικρό για να επιτεθεί στο αντίπαλο κόμμα, αυτή η ανάρτηση μόνο ως έκπληξη μπορεί να εκληφθεί Το μέλος της ΕΓ της ΔΗΜΑΡ και του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Μαργαρίτης, σχολίασε θετικά την επίσκεψή του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πλατεία Βάθη. Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε το βράδυ των Χριστουγέννων με άτομα […]

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε καφενείο στην Πλατεία Βάθης

Σε μία πολιτική σκηνή που ο καθένας ψάχνει το παραμικρό για να επιτεθεί στο αντίπαλο κόμμα, αυτή η ανάρτηση μόνο ως έκπληξη μπορεί να εκληφθεί

Το μέλος της ΕΓ της ΔΗΜΑΡ και του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Μαργαρίτης, σχολίασε θετικά την επίσκεψή του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πλατεία Βάθη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε το βράδυ των Χριστουγέννων με άτομα που ακολουθούν ή έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Και ο κ. Μαργαρίτης έκανε λόγο για ένα «θετικό μήνυμα στην κοινωνία», που δείχνει πως οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να είναι στο περιθώριο.

«Το ότι ο επικεφαλής ενός συντηρητικού κόμματος πήγε το βράδυ των Χριστουγέννων σε συνάντηση με τοξικό-εξαρτημένους είναι ένα θετικό μήνυμα στην κοινωνία. Μπορεί να είμαι στην “άλλη όχθη” από την ΝΔ και τον Μητσοτάκη αλλά δεν μπορώ να μην σημειώσω μια χρήσιμη κίνηση. Πιθανά οι προθέσεις να ήταν επικοινωνιακές.

Ακόμα και έτσι όμως-με επικοινωνιακό τρόπο-χάνει η ακραία συντηρητική άποψη ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι στο περιθώριο. Το σωστό να λέγεται..» έγραψε στο facebook ο Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις