Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδία: Του έκοψε το πέος και το έδωσε στα σκυλιά, για να του “δώσει ένα μάθημα”
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Του έκοψε το πέος και το έδωσε στα σκυλιά, για να του “δώσει ένα μάθημα”

Μάστιγα είναι εδώ και χρόνια οι βιασμοί και τα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ινδία, ωστόσο ελάχιστοι περιμένουν την τιμωρία των δραστών από τη Δικαιοσύνη Μια παντρεμένη γυναίκα στην Ινδία, έκοψε το πέος ενός άνδρα που την παρενοχλούσε σεξουαλικά «για να του δώσει ένα μάθημα», όπως είπε στην αστυνομία. To ανατριχιαστικό περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη σε […]

Του έκοψε το πέος επειδή την παρενοχλούσε

Μάστιγα είναι εδώ και χρόνια οι βιασμοί και τα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ινδία, ωστόσο ελάχιστοι περιμένουν την τιμωρία των δραστών από τη Δικαιοσύνη

Μια παντρεμένη γυναίκα στην Ινδία, έκοψε το πέος ενός άνδρα που την παρενοχλούσε σεξουαλικά «για να του δώσει ένα μάθημα», όπως είπε στην αστυνομία.

To ανατριχιαστικό περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη σε προάστιο του Μουμπάι.

Ο 27χρονος ζητούσε τα τελευταία δύο χρόνια επίμονα «σεξουαλικές χάρες» από την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη γειτόνισσά του.

Είχε πει μάλιστα στον άνδρα της ότι την είχε ερωτευτεί.

Η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη λίγες ώρες μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό από την αστυνομία

Εκείνη έδιωχνε τον 27χρονο και κάποια στιγμή ζήτησε τη βοήθεια δύο νεαρών από τη γειτονιά για να τον παρασύρει σ’ ένα απόμερο μέρος κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές. Εκεί τον έδεσαν σ’ ένα δέντρο και του έκοψαν τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια τα έδωσαν σε σκύλο να τα φάει.

Στη συνέχεια η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών μετέφερε τον 27χρονο σε νοσοκομείο, για να μην πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν την ίδια και τους συνεργούς της με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της.

Πηγή της αστυνομίας είπε ότι το θύμα, ονόματι Τουσάρ Πουτζάρε, «ήταν ερωτευμένος με την παντρεμένη γυναίκα και της ζητούσε σεξουαλικές χάρες. Την παρενοχλούσε μολονότι εκείνη απέρριπτε τα αιτήματά του».

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο 27χρονος υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις