Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνεχίζει την προκλητική ρητορική ο Ζάεφ: Κανείς δεν θα υποτιμήσει την μακεδονική μας ταυτότητα
ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζει την προκλητική ρητορική ο Ζάεφ: Κανείς δεν θα υποτιμήσει την μακεδονική μας ταυτότητα

Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, υποστήριξε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της χώρας. Τόνισε μάλιστα συνεχίζοντας την προκλητική ρητορική, πως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα της πΓΔΜ που είναι μακεδονική. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Ζόραν […]

Ζάεφ

Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, υποστήριξε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της χώρας.

Τόνισε μάλιστα συνεχίζοντας την προκλητική ρητορική, πως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ούτε την ταυτότητα ούτε την γλώσσα της πΓΔΜ που είναι μακεδονική.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε επίσης την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και σημείωσε ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την Τρίτη ψηφοφορία στην Βουλή της πΓΔΜ.

Οι συζητήσεις ξεκινούν στην Βουλή των Σκοπίων στις 9 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις