Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη – Πέθανε μωράκι 6 μηνών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη – Πέθανε μωράκι 6 μηνών

Ανείπωτη τραγωδία για οικογένεια της Κρήτης, μέσα στις γιορτές Ένα 6 μηνών βρέφος, που διακομίσθηκε εσπευσμένα την Τετάρτη το απόγευμα, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ, δυστυχώς, παρά τις αρχικές πληροφορίες, ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν, «κατέληξε» λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης. Όπως αναφέρει το ekriti.gr οι γονείς […]

Πέθανε μωράκι 6 μηνών

Ανείπωτη τραγωδία για οικογένεια της Κρήτης, μέσα στις γιορτές

Ένα 6 μηνών βρέφος, που διακομίσθηκε εσπευσμένα την Τετάρτη το απόγευμα, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ, δυστυχώς, παρά τις αρχικές πληροφορίες, ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν, «κατέληξε» λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr οι γονείς διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι δεν ανέπνεε. Εκλήθη ασθενοφόρο, και στήθηκε μία ολόκληρη επιχείρηση για τη σωτηρία του.

Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη που μίλησε στο neakriti.gr: «το βρέφος κατέληξε περίπου στις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης. Οι γιατροί ακολούθησαν όλα τα πρωτόκολλα και τις ενέργειες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Απαντήσεις για την αιτία θανάτου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις