Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Σούλη Σαμπάχ εξομολογείται: «Έριξα 10 παιδιά για χάρη του επαγγέλματος»
LIFESTYLE

Η Σούλη Σαμπάχ εξομολογείται: «Έριξα 10 παιδιά για χάρη του επαγγέλματος»

Στην Espresso έδωσε συνέντευξη η Σούλη Σαμπάχ, η οποία αποκάλυψε πως έμεινε δέκα φορές έγκυος, αλλά αποφάσισε να κάνει εκτρώσεις, λόγω της δουλειάς της. Καθηλωμένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κρεβάτι της και κλεισμένη στο σπίτι όπου έζησε όλα τα χρόνια με τον άντρα της ζωής της Δημήτρη Νικολαΐδη, οι μέρες περνούν δύσκολα.  «Τώρα […]

Σούλη Σαμπάχ

Στην Espresso έδωσε συνέντευξη η Σούλη Σαμπάχ, η οποία αποκάλυψε πως έμεινε δέκα φορές έγκυος, αλλά αποφάσισε να κάνει εκτρώσεις, λόγω της δουλειάς της.

Καθηλωμένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κρεβάτι της και κλεισμένη στο σπίτι όπου έζησε όλα τα χρόνια με τον άντρα της ζωής της Δημήτρη Νικολαΐδη, οι μέρες περνούν δύσκολα. 

«Τώρα που μεγάλωσα, σκέφτομαι ότι δεν έκανα καλά που δεν κράτησα ένα παιδί. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έμεινα 10 φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις. Τώρα που είμαι μόνη μου το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, ένα παιδί να με παρηγορεί.

Τα έριξα γιατί έπρεπε να δουλεύω. Και αν ήμουν έγκυος, δεν θα μπορούσα να δουλέψω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν το σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδί γιατί έχω και δύο ανίψια. Όμως έχω μάθει πλέον να έχω για παρέα μου τη μοναξιά», εξομολογήθηκε η 87χρονη Σούλη Σαμπάχ.

Όταν τη ρωτούν αν νοσταλγεί το παρελθόν, εκείνη απαντά: «Αποφεύγω να νοσταλγώ και να θυμάμαι γιατί στεναχωριέμαι, κλαίω και δεν πρέπει, μία και η υγεία μου είναι επιβαρυμένη».

Όσο για το ενδεχόμενο να πάει σε γηροκομείο όπως η Μαίρη Λίντα έκανε πρόσφατα, η απάντηση της Σούλης Σαμπάχ είναι απόλυτη:

«Δεν πρόκειται να κλειστώ σε γηροκομείο. Έχω το σπίτι μου, τις βεράντες μου. Θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου. Αποκλείεται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις