Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μια αληθινή ιστορία από το Μάτι, γίνεται μήνυμα ελπίδας για τα Χριστούγεννα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μια αληθινή ιστορία από το Μάτι, γίνεται μήνυμα ελπίδας για τα Χριστούγεννα (vid)

Μια μέρα, μια τραγωδία που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς Το φετινό μήνυμα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για τα Χριστούγεννα έρχεται μέσα από μια αληθινή ιστορία από τις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Αττικής. Ο Σπύρος Δουκουδάκης και η κόρη του Όλγα επιστρέφουν στο σπίτι τους, που καταστράφηκε ολοσχερώς από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τον περασμένο Ιούλιο. […]

Μάτι κεράκια για τα θύματα δίπλα στη θάλασσα

Μια μέρα, μια τραγωδία που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς

Το φετινό μήνυμα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για τα Χριστούγεννα έρχεται μέσα από μια αληθινή ιστορία από τις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Αττικής.

Ο Σπύρος Δουκουδάκης και η κόρη του Όλγα επιστρέφουν στο σπίτι τους, που καταστράφηκε ολοσχερώς από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τον περασμένο Ιούλιο.

Ξεδιαλέγουν ό,τι συνδέεται με τις μνήμες τους,  φυτεύουν νέα δέντρα στο απόλυτο μαύρο και ελπίζουν μέσα στις στάχτες και τα αποκαϊδια να ξεπροβάλλει ξανά η ζωή.

Κοντά στην οικογένεια Δουκουδάκη και εκατοντάδες άλλες πυρόπληκτες οικογένειες των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα βρίσκεται, από τη πρώτη στιγμή, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Christian Charities – I.O.C.C. με μια σειρά από ειδικά προγράμματα παροχής ειδών πρώτης ανάγκης και διαβίωσης.

Ο IOCC, ο οποίος στηρίζει επί 7 χρόνια τα προγράμματα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», ηγείται της προσπάθειας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών, μαζί με τον οργανισμό Leadership 100, την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και χιλιάδες Έλληνες που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλοι, συνεισφέρουν οικονομικά για να επουλωθούν οι πληγές από την φονική λαίλαπα, που δεν άφησε τίποτα όρθιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις