Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στο αυτόφωρο ο Έλληνας αστυνομικός που συνελήφθη στην Αλβανία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αυτόφωρο ο Έλληνας αστυνομικός που συνελήφθη στην Αλβανία

Του Πέτρου Καρσιώτη Το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, στην Αλβανία, για να δικαστεί με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, ο αστυνομικός – φρουρός του βουλευτή της Ν.Δ Βασίλη Γιόγακα. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στις ελληνικές αρχές, συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία, καθώς στην κατοχή του επί αλβανικού εδάφους έφερε […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, στην Αλβανία, για να δικαστεί με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, ο αστυνομικός – φρουρός του βουλευτή της Ν.Δ Βασίλη Γιόγακα.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στις ελληνικές αρχές, συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία, καθώς στην κατοχή του επί αλβανικού εδάφους έφερε τον ατομικό του οπλισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυνομικός δεν είχε δηλώσει και δεν είχε ζητήσει άδεια να φέρει τον ατομικό του οπλισμό στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αλβανία για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο αστυνομικός-φρουρός του βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ Βασίλη Γιόγακα, συνόδευσε τον πολιτικό στην Αλβανία για να παραστεί στο μνημόσυνο.

Πέρασαν από τις Σαγιάδες στο αλβανικό έδαφος και και πέρασαν επίσης τον έλεγχο των αλβανικών μεθοριακών αστυνομικών.

Ενώ είχαν φθάσει στο χωριό Κρανιά, ομάδα αστυνομικών τους ζήτησε να σταματήσουν και προχώρησε σε σωματικό έλεγχο.

Τότε βρέθηκε το ατομικό όπλο του αστυνομικού με σφαίρες.

Καθώς δεν είχε ζητηθεί και δοθεί άδεια οπλοφορίας επί αλβανικού εδάφους, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Σαράντα.

Εκεί κρατείται και το πρωί της δευτέρας θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις