alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαδόπουλος – Σφακιανάκης: Η απάντηση, μετά την “επεισοδιακή” αποχώρηση
LIFESTYLE

Παπαδόπουλος – Σφακιανάκης: Η απάντηση, μετά την “επεισοδιακή” αποχώρηση

Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε με ένα κείμενο στο Instagram, πως αποχωρεί από το σχήμα Σφακιανάκη- Πάολα

Ο τραγουδιστής πέταξε καρφιά για τον Νότη Σφακιανάκη, για τον οποίο και αποχώρησε από το σχήμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο «Γκάζι live» με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα – κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εκπλάγηκα και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος.

Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαική φωνή.

Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου.
Έτσι, αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου.

Οι σχέσεις μου με την Πάολα, την οποία αγαπώ και εκτιμώ, παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη – όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά.
Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες.

Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια – σε γεγονότα που αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους.

Γιώργος Παπαδόπουλος».

Δείτε την ανάρτηση του:

https://www.instagram.com/p/BrDDwlthVDt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Μερικές ώρες αργότερα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του. Πρόκειται για τον Νίκο Βουρλιώτη.

H Nατάσσα Θεοδωρίδου παίρνει ξεκάθαρα θέση στην κόντρα Γιώργου Παπαδόπουλου-Νότη Σφακιανάκη.

Η τραγουδίστρια συνεργάζεται μαζί με τον Κύπριο τραγουδιστή στενά τα τελευταία χρόνια ενώ ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μια πολύ δυνατή φιλία.

«Αγαπημένε μου φίλε Γιώργο…Εσύ είσαι ένα λαμπρό παράδειγμα καλλιτέχνη είσαι ταλαντούχος, αξιοπρεπής και δοτικός. Αυτή λοιπόν είναι και η απάντησή σου. Έπραξες πολύ σωστά και είναι μαζί σου σε όλα. Και πάντα δίπλα σου. Σε αγαπώ πολύ.»

 

Η απάντηση

Λίγο πριν την χθεσινή πρεμιέρα, την δική του απάντηση έδωσε η πλευρά του  του Νότη Σφακιανάκη και συγκεκριμένα, ο μαέστρος του Μανώλης Σουβατζής, μέσω facebook.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πω ότι ΠΟΤΕ ο Νότης ούτε εγώ, δεν υποσχεθήκαμε δεύτερο πρόγραμμα στον φίλτατο Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το αντίθετο μάλιστα έγινε όταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ πάντα διαμεσολαβητών και ποτέ με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζί του, έγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως όφειλα στον Νότη αλλά φυσικά η στάση του Νότη ήταν σταθερή.

Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση (λαϊκό πρόγραμμα) δεν έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νότης εκτιμούσε. Γι’ αυτό άλλωστε τον επέλεξε μέσα από αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλά καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών”, έγραψε χαρακτηριστικά ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη.

Δείτε την ανάρτηση: