Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το μαρτύριο της Ελένης πριν τον θάνατο – “Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο πριν την πετάξουμε”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μαρτύριο της Ελένης πριν τον θάνατο – “Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο πριν την πετάξουμε”

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις του 19χρονου Αλβανού για τον θάνατο της Ελένης Στην απολογία του ο Αλβανός, ανέφερε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την είχαν χτυπήσει, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο. Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως […]

Ελένη Τοπαλούδη

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις του 19χρονου Αλβανού για τον θάνατο της Ελένης

Στην απολογία του ο Αλβανός, ανέφερε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την είχαν χτυπήσει, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο.

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Όπως ισχυρίζεται ο 19χρονος Αλβανός, η νεαρή τούς παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος, αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγουμένη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε.

Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα.

Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο.

Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: “Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε”. Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε.

Κατηγορούν ο ένας τον άλλον για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας 

Οι αλληλοκατηγορίες των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη θα συνεχιστούν και ενώπιον του εισαγγελέα.

Μπορεί και οι δύο να παραδέχονται το τι έχει συμβεί στην κοπέλα και ότι ήταν μπροστά, ωστόσο κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος τη βίασε, τη χτύπησε και την πέταξε στα βράχια.

Από τη στιγμή που «έσπασαν» οι δύο νεαροί, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνουν ο καθένας για τον εαυτό του το κατηγορητήριο, ξεκίνησαν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός φέρεται να είπε για τον Έλληνα φίλο του ότι «όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος Έλληνας το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν πολύ ενεργά με τον αθλητισμό.

Τα αρνείται όλα ο Έλληνας

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Έλληνα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του την Πέμπτη.

Τόνισε ότι ο νεαρός αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία. Όμως παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν και η Ελένη ήταν εκεί μαζί με τον Αλβανό φίλο του.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο πρώην φίλος του ήταν εκείνος που έγδυσε τη νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της.

Ο πελάτης του υποστηρίζει πως ο 21χρονος δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως ο 19χρονος Αλβανός είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με την Ελένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις