Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Νίκη και δικαίωση απέναντι σε ψέματα και συκοφαντίες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Νίκη και δικαίωση απέναντι σε ψέματα και συκοφαντίες

Για μεγάλη δικαίωση και νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες, κάνει λόγω η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατηγορεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός για ψέματα, σχετικά με το ότι η “πράσινη” ΚΑΕ δωροδόκησε δύο εκ των διαιτητών στο ντέρμπι για την Euroleague. Αφορμή για την ανακοίνωση, αποτέλεσε η απόφαση της Euroleague να βάλει στο συρτάρι […]

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Για μεγάλη δικαίωση και νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες, κάνει λόγω η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατηγορεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός για ψέματα, σχετικά με το ότι η “πράσινη” ΚΑΕ δωροδόκησε δύο εκ των διαιτητών στο ντέρμπι για την Euroleague.

Αφορμή για την ανακοίνωση, αποτέλεσε η απόφαση της Euroleague να βάλει στο συρτάρι την υπόθεση με την καταγγελία των «ερυθρόλευκων».

Καθώς αυτή στηριζόταν σε δημοσιεύματα και όχι σε επίσημο έγγραφο ή δήλωση των «πράσινων».

Η πλευρά του Παναθηναϊκού, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού και δίνει ραντεβού στην ελληνική δικαιοσύνη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της.

Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες.

Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις