Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η νεότερη βουλευτής των ΗΠΑ, κοκορεύεται – Η υπερβολική παρομοίωση και τα σχόλια για το πανάκριβο γούστο της
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεότερη βουλευτής των ΗΠΑ, κοκορεύεται – Η υπερβολική παρομοίωση και τα σχόλια για το πανάκριβο γούστο της

Το εγκώμιο της πλέκει η όμορφη 29χρονη Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές, η νεαρότερη βουλευτής στην ιστορία των ΗΠΑ Η νεαρή Νεοϋορκέζα Αλεξάντρια Οκάσιο- Κορτές κατάφερε στο τέλος του Ιουνίου να καταγράψει αιφνιδιαστική νίκη στις προκριματικές εκλογές για το Κογκρέσο. Απέναντί της, σκληρός βετεράνος των Δημοκρατικών, ο βουλευτής Τζόζεφ Κρόλει. Μιλώντας σε εκδήλωση, το αστέρι των Δημοκρατικών δήλωσε η […]

Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές

Το εγκώμιο της πλέκει η όμορφη 29χρονη Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές, η νεαρότερη βουλευτής στην ιστορία των ΗΠΑ

Η νεαρή Νεοϋορκέζα Αλεξάντρια Οκάσιο- Κορτές κατάφερε στο τέλος του Ιουνίου να καταγράψει αιφνιδιαστική νίκη στις προκριματικές εκλογές για το Κογκρέσο.

Απέναντί της, σκληρός βετεράνος των Δημοκρατικών, ο βουλευτής Τζόζεφ Κρόλει.

Μιλώντας σε εκδήλωση, το αστέρι των Δημοκρατικών δήλωσε η νίκη της στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου είναι τόσο σημαντική όσο η πρώτη προσεδάφιση ανθρώπου στη Σελήνη, το 1969.

Αποτέλεσμα εικόνας για alexandria ocasio cortez

«Κάναμε αυτό που θεωρούσαμε αδύνατο», είπε μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η περιβαλλοντική ομάδα, «Κίνημα Sunshine», με στόχο την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

«Πήγαμε στη Σελήνη. Ηλεκτρίσαμε το έθνος. Δημιουργήσαμε πολιτικά δικαιώματα», τόνισε η Κορτές. 

mesa_1

Από τον Ιανουάριο, η Αλεξάντρια από το Μπρονξ θα μετακομίσει στην Ουάσινγκτον εκπροσωπώντας τη Νέα Υόρκη στο Κογκρέσο.

Είναι μέλος της αριστερής πτέρυγας του Δημοκρατικού Κόμματος, που κατατρόπωσε τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.

Η Κορτές βρέθηκε πρόσφατα στη δίνη επικριτικών σχολίων

Αφορμή, το πανάκριβο σύνολο που φορούσε στη διάρκεια φωτογράφησης, αξίας 3.500 δολαρίων.

Επέλεξε ένα σακάκι αξίας 1.990 δολαρίων κι ένα παντελόνι,αξίας 890 δολαρίων της Gabriela Hearst που τα συνδύασε με ψηλοτάκουνα του γνωστού οίκου Manolo Blahnik, αξίας 625 δολαρίων.

«Ακριβά γούστα για μία σοσιαλίστρια», γράφει στο Reddit ο χρήστης «dragonslayergold».

Πολλοί ήταν οι συντηρητικοί που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τη γοητευτική μελαχρινή ως «υποκρίτρια».

Η επιλογή των ρούχων της στη φωτογράφηση του περιοδικού «Interview» με εργαζόμενους του κατασκευαστικού τομέα επικρίθηκε έντονα, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για alexandria ocasio cortez

Τα κατάφερε μέσω των social nedia

Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός της δαπάνησε πολλαπλάσια χρήματα στην προεκλογική του εκστρατεία, η Κορτές κυριάρχησε στα social media κατεβάζοντας στις κάλπες μεγάλο αριθμό νέων.

Ο Κρόλεϊ είχε ειρωνευτεί το νεαρό της ηλικίας της αντιπάλου του, λέγοντας ότι «δεν είναι αρκετά μεγάλη για να ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα».

Η Κορτές πήρε πτυχίο στα οικονομικά και τις διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών της είχε δουλέψει για τον γερουσιαστή Τεντ Κένεντι.

Μετά την αποφοίτησή της επέστρεψε στο Μπρονξ κι όταν «χτύπησε» η κρίση, άρχισε να δουλεύει ως σερβιτόρα και μπαργούμαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για alexandria ocasio cortez
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις