Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Του γύρισε το μάτι: Ο Κουδουνάρης απαγόρεψε σε παίκτρια να αναφέρεται στο όνομά του
LIFESTYLE

Του γύρισε το μάτι: Ο Κουδουνάρης απαγόρεψε σε παίκτρια να αναφέρεται στο όνομά του

Πολλές φορές οι κριτές του My Style Rocks έρχονται σε κόντρα με τις παίκτριες Χθες όμως ο Στέλιος Κουδουνάρης βγήκε από τα ρούχα του. Αφορμή το ντύσιμο της Μαρίας Λέκκα και οι υψηλές βαθμολογίες που δεν θα έπρεπε να βάζουν τα κορίτσια. Τότε, τον λόγο πήρε η Φωτεινή η οποία ανέφερε πως μετά τον τσακωμό […]

Κουδουνάρης

Πολλές φορές οι κριτές του My Style Rocks έρχονται σε κόντρα με τις παίκτριες

Χθες όμως ο Στέλιος Κουδουνάρης βγήκε από τα ρούχα του.

Αφορμή το ντύσιμο της Μαρίας Λέκκα και οι υψηλές βαθμολογίες που δεν θα έπρεπε να βάζουν τα κορίτσια.

Τότε, τον λόγο πήρε η Φωτεινή η οποία ανέφερε πως μετά τον τσακωμό που είχε με την Μαρία Λέκκα, βάζει μεγαλύτερες βαθμολογίες έτσι ώστε να αποφύγει την μουρμούρα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης από την πλευρά του την κατέκρινε για την επιλογή της και είπε πως θα πρέπει να βαθμολογούν αντικειμενικά.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν τον λόγο πήρε η Τζίνα. Η παίκτρια κατηγόρησε τον Στέλιο Κουδουνάρη πως αρκετές φορές, ενώ κάνει αρνητικά σχόλια για κάποιες εμφανίσεις, στη συνέχεια ακολουθεί μια υψηλή βαθμολογία.

«Έχετε βάλει σε εμφάνιση 3 βαθμούς που το σχόλιό σας ήταν για 1», είπε στον Στέλιο Κουδουνάρη.

Από την πλευρά του ο κριτής φανερά ενοχλημένος, απάντησε στην Τζίνα, λέγοντας της με αυστηρό ύφος να μην αναφέρει ποτέ το όνομά του όταν δεν έχει στοιχεία.

«Θα πρέπει να θυμηθείς για ποιο look μου μιλάς, που πήγαινε η κοπέλα και τι φόραγε για να σου απαντήσω. Σε αυτό που μου λες, κάτι δεν θα είχες ακούσει σωστά ή κάτι δεν θα είχες καταλάβει. Να μου πεις ακριβώς για ποια εικόνα μιλάς και να βάλουμε το βίντεο να σου εξηγήσω. Με κατηγορείς εμένα συγκεκριμένα για κάτι συγκεκριμένο. Σε ρωτάω και δεν μου το λες. Δεν θα ξανά αναφερθείς ποτέ στο όνομά μου και να κρίνεις την κρίση μου χωρίς στοιχεία. Θα μιλάς ή δεν θα μιλάς», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις