Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θεοδωράκης: Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε μια αδικία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεοδωράκης: Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε μια αδικία

«Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού ενώ δεν ήταν». Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης, για την καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο. Ολόκληρη η ανάρτηση: Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού […]

Θεοεδωράκης-1.jpg

«Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού ενώ δεν ήταν».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης, για την καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Η Δικαιοσύνη σήμερα διόρθωσε την αδικία για τη γυναίκα που μπήκε φυλακή γιατί εμφανίστηκε ως τελειόφοιτη δημοτικού ενώ δεν ήταν. Όταν η κοινή γνώμη συναντά & δυναμώνει την κοινή λογική τότε πολλά μπορούν να διορθωθούν. #καθαρίστρια

Το μεσημέρι της Τετάρτης, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας η 53χρονη καθαρίστρια του Βόλου αποφυλακίστηκε. Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της ενόψει της αναίρεσης που εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο.

Η γυναίκα κρατούνταν στις φυλακές της Θήβας, καθώς παραποίησε, πριν από 18 χρόνια, το απολυτήριο του δημοτικού, ώστε να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό στο Βόλο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είδε την έξοδο της φυλακής λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις