Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δίγαμος γιατρός: Αποζημίωση και δημόσια συγγνώμη ζητά η “σύζυγος”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίγαμος γιατρός: Αποζημίωση και δημόσια συγγνώμη ζητά η “σύζυγος”

Aποζημίωση 300.000 ευρώ και συγγνώμη η οποία θα δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο ζητά η εξαπατημένη «σύζυγος» από τον γιατρό που έκανε εν αγνοία της «μαϊμού» πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα. Η γιατρός, με αγωγή της στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητά από τον καρδιολόγο, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος ηθική αποζημίωση. Όπως λέει στην αγωγή της […]

Βέρες

Aποζημίωση 300.000 ευρώ και συγγνώμη η οποία θα δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο ζητά η εξαπατημένη «σύζυγος» από τον γιατρό που έκανε εν αγνοία της «μαϊμού» πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα.

Η γιατρός, με αγωγή της στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητά από τον καρδιολόγο, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος ηθική αποζημίωση.

Όπως λέει στην αγωγή της που δημοσίευσε η REAL NEWS

«Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας ταπεινώθηκα στο έπακρο. Εκτέθηκε στον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο η προσωπικότητα μου ως προς την τιμή και την υπόληψη. Tαπεινώθηκα έτι περισσότερο όταν ο εναγόμενος, βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά και ότι δεν ήταν σύζυγος μου».

Η γιατρός χαρακτηρίζει στην ίδια αγωγή τη ζωή της «κουρελιασμένη»

«Μου είναι δύσκολο να μαζέψω τα συντρίμμια μου για να φτιάξω από την αρχή με τα απομεινάρια της κουρελιασμένης τιμής και υπόληψης μου το παζλ της ζωής μου. Από τη μή έμπρακτη μεταμέλεια και συγγνώμη του βλάφθηκαν η τιμή και η υπόληψη μου. Απαξιώθηκα ως άτομο, προσεβλήθη η προσωπικότητα μου, προκαλώντας μου σημαντική ηθική βλάβη, την πιθανότητα της οποίας ο εναγόμενος γνώριζε.

Η όλη ενέργεια μου προκάλεσε και μου προκαλεί ακόμα ψυχική αναστάτωση, στεναχώρια και ψυχική ταλαιπωρία. Γεγονότα που δεν θα επέρχονταν εάν ο εναγόμενος δεν προέβαινε στις ως άνω παράνομες πράξεις του.

Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την παντελώς προσβλητική και αναξιοπρεπή συμπεριφορά του προς το πρόσωπο μου με ανάλογο δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την μεταμέλεια του».

Όπως μετέδωσε ο Alpha, στο στόχαστρο των αρχών μπαίνουν η επαγγελματική ζωή καθώς και τα πτυχία του γιατρού.

Σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν υπόνοιες και για την επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ άλλων είχε τρεις πλαστές ταυτότητες δήλωνε πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και ισχυριζόταν ότι οπλοφορούσε.

Επίσης στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και ο ένας εκ των δύο μαρτύρων, κοινωνικός λειτουργός στο επάγγελμα ο οποίος και αυτός είχε υπογράψει με πλαστά στοιχεία και στο παρελθόν έχει προφυλακιστεί για εμπόριο όπλων.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις