Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εξοργιστικό βίντεο: Μάνα – χούλιγκαν “ζώνει” την κόρη της με κροτίδες
ΚΟΣΜΟΣ

Εξοργιστικό βίντεο: Μάνα – χούλιγκαν “ζώνει” την κόρη της με κροτίδες

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου από χθες Τα πλάνα τραβήχτηκαν από το περιθώριο του ντέρμπι -τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες- μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς. Στο βίντεο εμφανίζεται μια μητέρα να “ζώνει” την κόρη της με μια σειρά από κροτίδες, τυλίγοντάς την μάλιστα με μονωτική ταινία, προκειμένου να περάσει […]

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου από χθες

Τα πλάνα τραβήχτηκαν από το περιθώριο του ντέρμπι -τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες- μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια μητέρα να “ζώνει” την κόρη της με μια σειρά από κροτίδες, τυλίγοντάς την μάλιστα με μονωτική ταινία, προκειμένου να περάσει τον έλεγχο των αστυνομικών και να τις βάλει στο γήπεδο.

Στα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο, το κοριτσάκι φαίνεται να χαμογελά αμήχανα, δίχως να αναγνωρίζει τον κίνδυνο.

Ο αγώνας αναβλήθηκε τελικά λόγω εκτεταμένων επεισοδίων και θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22:00 (ώρα Ελλάδος). Βέβαια για την ώρα είναι όλα στον αέρα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν με την επίθεση χούλιγκαν της Ρίβερ Πλέιτ κατά του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, από την επίθεση τραυματίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής της Μπόκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις