Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτός είναι ο άντρας που έκλεβε πολίτες στο ΑΧΕΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτός είναι ο άντρας που έκλεβε πολίτες στο ΑΧΕΠΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία του 36χρονου που έκλεβε στο ΑΧΕΠΑ Διέπραξε δύο ληστείες και μία απόπειρα ληστείας το τετραήμερο 8 έως 12 Νοεμβρίου, σε ΑΤΜ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι ληστείες εξιχνιάστηκαν με την ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας […]

Αυτός είναι ο ληστής του ΑΧΕΠΑ -Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του [εικόνα]

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία του 36χρονου που έκλεβε στο ΑΧΕΠΑ

Διέπραξε δύο ληστείες και μία απόπειρα ληστείας το τετραήμερο 8 έως 12 Νοεμβρίου, σε ΑΤΜ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι ληστείες εξιχνιάστηκαν με την ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Εμμανουηλίδη Βασίλειο του Ιορδάνη και της Ζωγραφιάς, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-02-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις