Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νέοι μπελάδες για τον Πολ Γκασκόιν – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέοι μπελάδες για τον Πολ Γκασκόιν – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Νέοι μπελάδες για τον Πολ Γκασκόιν Ο παλαίμαχος επιθετικός μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Πολ Γκασκόιν να κάνει μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την Αγγλία έχει να αντιμετωπίσει κι άλλο σοβαρό πρόβλημα. Τα αγγλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχει καταγγελία εις βάρος του Πολ Γκασκόιν για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης. Τα δημοσιεύματα […]

Πολ Γκασκόιν

Νέοι μπελάδες για τον Πολ Γκασκόιν

Ο παλαίμαχος επιθετικός μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Πολ Γκασκόιν να κάνει μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την Αγγλία έχει να αντιμετωπίσει κι άλλο σοβαρό πρόβλημα.

Τα αγγλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχει καταγγελία εις βάρος του Πολ Γκασκόιν για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γκασκόιν φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα, ακουμπώντας τη, σε τρένο από το Γιόρκ με προορισμό το Ντέρχαμ, στις 20 Αυγούστου.

Ο 51χρονος παλαίμαχος επιθετικός συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα για το συμβάν.

Ο Γκάζα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου μέσα στον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο θρύλος του βρετανικού – και όχι μόνο – ποδοσφαίρου έχει απαθανατιστεί πολλές φορές σε άθλια κατάσταση από το αλκοόλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις