Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έκλεβαν αυτοκίνητα στην Αττική και τα μετέτρεπαν σε ανταλλακτικά, του Πέτρου Καρσιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεβαν αυτοκίνητα στην Αττική και τα μετέτρεπαν σε ανταλλακτικά, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Έκλεβαν τα αυτοκίνητα από διάφορες περιοχές της Αττικής, τα μετέφεραν νύχτα σε συνεργεία στο Ζεφύρι και εκεί προχωρούσαν στην αποσυναρμολόγηση και τη μετατροπή των οχημάτων σε ανταλλακτικά, τα οποία διοχέτευαν στη μαύρη αγορά. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, που εμπλέκεται, για κλοπές οχημάτων. Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι του ανωτέρω είναι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έκλεβαν τα αυτοκίνητα από διάφορες περιοχές της Αττικής, τα μετέφεραν νύχτα σε συνεργεία στο Ζεφύρι και εκεί προχωρούσαν στην αποσυναρμολόγηση και τη μετατροπή των οχημάτων σε ανταλλακτικά, τα οποία διοχέτευαν στη μαύρη αγορά.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, που εμπλέκεται, για κλοπές οχημάτων.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι του ανωτέρω είναι δύο ακόμη ημεδαποί οι οποίοι αναζητούνται.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έγιναν δέκτες πληροφοριών ότι αυτοκίνητα που κλέβονται μεταφέρονται σε αποθήκες στο Ζεφύρι, εντός των οποίων αποκρύπτονται κλεμμένα οχήματα τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούνται.

Ξεκίνησε η έρευνα και η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει δύο χώρους-συνεργεία, οι οποίοι επικοινωνούσαν εσωτερικά μεταξύ τους. μεταξύ τους.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε  βρέθηκαν στα συγκοινωνούντα συνεργεία και κατασχέθηκαν τρία κλεμμένα αυτοκίνητα καθώς και πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων οχημάτων.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Αφενός για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο συνεργοί του ήδη συλληφθέντος, αφετέρου για να πιστοποιηθεί επί πόσο χρονικό διάστημα διαπράττονταν κλοπές οχημάτων και “κόβονταν” μέσα στα συναργεία του Ζεφυρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις