Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αναστασιάδης: Η Παναγία έτσι ήθελε να γίνει, να μη μπει άλλο γκολ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναστασιάδης: Η Παναγία έτσι ήθελε να γίνει, να μη μπει άλλο γκολ

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος έμεινε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης. «Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, θα μπορούσαμε και ένα γκολ ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η Παναγία έτσι ήθελε να γίνει και μπορεί να μας το δώσει αλλού. Είμαι στεναχωρημένος γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα […]

Αναστασιάδης

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος έμεινε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης.

«Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, θα μπορούσαμε και ένα γκολ ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η Παναγία έτσι ήθελε να γίνει και μπορεί να μας το δώσει αλλού.

Είμαι στεναχωρημένος γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Αν και δεν εξαρτάται από εμάς, καθώς οι αντίπαλοί μας θα έπρεπε να χάσουνε στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστήθηκα πάντως με αυτό που είδα», είπε χαρακτηριστικά.

Μπορούσαμε να παίξουμε πιο απλά και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα σε μια οργανωμένη άμυνα. Ο αντίπαλος είχε δύο στόχους σήμερα και έτσι έπαιζε μαζική άμυνα, κάτι που ήταν δύσκολο. Μπορούσαμε όμως και υπήρχαν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν το κάναμε. Να μην μείνουμε όμως εκεί ότι κάναμε τα πάντα, θα πρέπει να βάζουμε κάθε φορά και ένα λιθαράκι που θα μας δώσει περισσότερες πιθανότητες για γκολ και περισσότερες φάσεις».

Για το ματς με την Εσθονία

«Θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Και 2-0 να κερδίζαμε θα το κάναμε. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Μανωλάς, δίνει άλλη οντότητα στην άμυνα, περισσότερη σιγουριά και αυτό το χάσαμε αλλά δεν στέκομαι σε αυτό. Πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα, ταλέντο, προσπάθεια και ο Θεός βοηθός».

Για το Euro

«Πρέπει πρώτα να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής γιατί δεν ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε. Μετά την κλήρωση θα δούμε. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για το ματς της Κυριακής».

Για το αν θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των Ελπίδων

«Εγώ έχω ήδη κλείσει εισιτήριο για να είμαι στην Αυστρία την Τρίτη για να δω τη ρεβάνς των Ελπίδων. Είναι βασικός ρόλος του ομοσπονδιακού τεχνικού, αυτό έκανα 7 χρόνια στην Κύπρο. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια των μικρών. Εγώ θα είμαι δίπλα τους, από απόσταση βέβαια, αφού δεν επιτρέπεται να παρέμβω. Η παρουσία του προπονητή της Εθνικής Ανδρών όμως δίνει άλλη βαρύτητα στην απόδοσή τους και αυτοπεποίθηση, διότι φαίνεται πως κάποιος ασχολείται μαζί τους. Τα ξέρω τα παιδιά, θα τους συναντώ και θα συζητώ μαζί τους. Θέλουμε να βελτιώσουμε όσο γίνεται το οικοδόμημα της Εθνικής. Ο Θεός θα αποφασίσει πόσο θα μείνω εγώ εδώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις