Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ούτε που μας άγγιξαν οι μπάτσοι – Ο Ρουβίκωνας για το νέο “ντου”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε που μας άγγιξαν οι μπάτσοι – Ο Ρουβίκωνας για το νέο “ντου”

Δεν μας άγγιξε καν η αστυνομία, λέει ο Ρουβίκωνας σε νέα του ανάρτηση, για το χθεσινό “ντου” την εκδήλωση που θα μίλαγε η Έφη Αχτσιόγλου. Συγκεκριμένα, την ανάρτηση έκανε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης. =Όπως σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook, «40 σύντροφοι-ες παρά την αστυνομοκρατία στο Παγκράτι και τους δεκάδες μπάτσους έξω […]

Ρουβίκωνας-ανάρτηση

Δεν μας άγγιξε καν η αστυνομία, λέει ο Ρουβίκωνας σε νέα του ανάρτηση, για το χθεσινό “ντου” την εκδήλωση που θα μίλαγε η Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα, την ανάρτηση έκανε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης.

=Όπως σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook, «40 σύντροφοι-ες παρά την αστυνομοκρατία στο Παγκράτι και τους δεκάδες μπάτσους έξω από το μαγαζί που γινόταν η εκδήλωση, κατάφεραν να φτάσουν στον εσωτερικό χώρο.

Στην συνέχεια αποχώρησαν όλοι χωρίς πρόβλημα».

rouv

Το “ντου” στην εκδήλωση

Περίπου στις 18:40, περίπου 10-15 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν σε καφέ στην πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι.

Εκεί διοργανωνόταν ομιλία της υπουργού Εργασίας σε τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και άνοιξαν πανό. Δημιουργήθηκε ένταση και στη συνέχεια τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν.

Η υπουργός Εργασίας δεν είχε φτάσει ακόμη στην εκδήλωση την ώρα του περιστατικού, αλλά έφθασε λίγο αργότερα. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις