Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άνθιμος κατά Μητσοτάκη: Γιατί αυτή η παλινωδία;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθιμος κατά Μητσοτάκη: Γιατί αυτή η παλινωδία;

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος «Το θέμα της μισθοδοσίας είναι ένας πειρασμός και δικαιούνται οι κληρικοί όλοι και οι επίσκοποι να έχουμε αυτή την αγωνία. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Αρχιεπίσκοπο γιατί ξέρει τι κάνει». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3 επιτέθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Δεν πιστεύουμε το όψιμο ενδιαφέρον κάποιων και τώρα ξαφνικά […]

Άνθιμος

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος

«Το θέμα της μισθοδοσίας είναι ένας πειρασμός και δικαιούνται οι κληρικοί όλοι και οι επίσκοποι να έχουμε αυτή την αγωνία. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Αρχιεπίσκοπο γιατί ξέρει τι κάνει».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3 επιτέθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Δεν πιστεύουμε το όψιμο ενδιαφέρον κάποιων και τώρα ξαφνικά τους έπιασε πόνος για τους κληρικούς. Όψιμο και το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος παλιότερα μιλούσε για χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, για πληρωμή του Κλήρου με άλλο τρόπο, τα θυμόμαστε όλα αυτά, δεν έχουμε αλτσχάϊμερ. Γιατί αυτή η παλινωδία από τον κ. Μητσοτάκη;».

«Εμείς και οι Ιερείς μας δεν είμαστε διατεθειμένοι να είμαστε στο οπλοστάσιο κάθε κόμματος που κραδαίνει την έννοια του χωρισμού και της μισθοδοσίας.

Η αξιοπρέπειά μας είναι πολύ σημαντικότερη από την αξιοπρέπεια την οποία μας προσδίδουν τα πολιτικά κόμματα σε τέτοιου είδους προεκλογικές ευκαιρίες ή πολύ περισσότερο σε εξευτελιστικές ομιλίες προεκλογικές λέγοντας για χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις