Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κατέρρευσε ταβάνι στο Νοσοκομείο Νίκαιας – Μία τραυματίας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέρρευσε ταβάνι στο Νοσοκομείο Νίκαιας – Μία τραυματίας (pics)

Τραγικές εικόνες έρχονται κάθε λίγο στο ως από τα δημόσια νοσοκομεία – Kατέρρευσε το ταβάνι σε θάλαμο νοσηλείας στην Ορθοπεδική Κλινική Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καταγγέλλει ξανά το χάλι που επικρατεί, ενώ κανείς δεν κάνει κάτι! Αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Νίκαιας και πιο συγκεκριμένα σε θάλαμο νοσηλείας στην Ορθοπεδική Κλινική κατέρρευσε […]

Κατέρρευσε ταβάνι στο Νοσοκομείο Νίκαιας Τραυματίστηκε μητέρα ασθενούς

Τραγικές εικόνες έρχονται κάθε λίγο στο ως από τα δημόσια νοσοκομεία – Kατέρρευσε το ταβάνι σε θάλαμο νοσηλείας στην Ορθοπεδική Κλινική

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καταγγέλλει ξανά το χάλι που επικρατεί, ενώ κανείς δεν κάνει κάτι!

Αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Νίκαιας και πιο συγκεκριμένα σε θάλαμο νοσηλείας στην Ορθοπεδική Κλινική κατέρρευσε το ταβάνι, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Μάλιστα η μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα έμπαινε στο χειρουργείο, τραυματίστηκε σοβαρά.

noso9_2

Η ΠΟΕΔΗΝ, τόνισε, για ακόμη μία φορά, ότι ο υποδομές και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω έλλειψης συντήρησης.

«Πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας ότι «προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία».

noso2 noso3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις