Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναγιώτης Κόρμπος: Ο τραυματισμός σοκ και τα νεότερα για την κατάστασή του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναγιώτης Κόρμπος: Ο τραυματισμός σοκ και τα νεότερα για την κατάστασή του

Άσχημα χτύπησε ο Παναγιώτης Κόρμπος το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη στο 78’ του αγώνα Πανιώνιος-Παναιτωλικός. Κόρμπος και Λουσέρο συγκρούστηκαν στον αέρα με δύναμη. Ο παίκτης αποχώρησε με φορείο και στη θέση του πέρασε ο Άλμπεργκ. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για βαριά διάσειση και κάταγμα στο ζυγωματικό. Μάλιστα, αρχικά ο έμπειρος άσος δεν θυμόταν το […]

Παναγιώτης Κόρμπος Πανιώνιος

Άσχημα χτύπησε ο Παναγιώτης Κόρμπος το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη στο 78’ του αγώνα Πανιώνιος-Παναιτωλικός. Κόρμπος και Λουσέρο συγκρούστηκαν στον αέρα με δύναμη.

Ο παίκτης αποχώρησε με φορείο και στη θέση του πέρασε ο Άλμπεργκ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για βαριά διάσειση και κάταγμα στο ζυγωματικό. Μάλιστα, αρχικά ο έμπειρος άσος δεν θυμόταν το όνομά του και δεν θυμόταν πού βρισκόταν.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου υποβλήθηκε τελικά σε επέμβαση στο ζυγωματικό και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Η οποία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση του 1,5 με 2 μήνες.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής σε επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Χρήστο Δάρα και τον γναθοχειρουργό κ. Ιατρού.

Στον έμπειρο παίκτη έγινε εσωτερική οστεσύνθεση των καταγμάτων, ενώ ο συνολικός χρόνος επέμβασης ξεπέρασε τις 4 ώρες.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα παραμείνει περίπου 4 ημέρες στο νοσοκομείο ενώ ο κ. Χρήστος Δάρας, εκφράζει την αισιοδοξία του πως σε περίπου ένα μήνα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις, με ειδική μάσκα».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις