Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δεν κατέβασαν Αλβανοί την ελληνική σημαία – Λύθηκε το μυστήριο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατέβασαν Αλβανοί την ελληνική σημαία – Λύθηκε το μυστήριο (vid)

Ένα μυστήριο περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο λίγο έξω από το χωριό Δάφνες Νεαροί “Αλβανοί”, έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες, κατέβασαν ελληνική σημαία. Το γεγονός συνδυάστηκε με τα τελευταία γεγονότα στην Βόρεια Ήπειρο με τον θάνατο του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όμως τα γεγονότα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με το Cretapost, νεαροί Αλβανοί κατέβασαν από τον ιστό την σημαία και την έκλεψαν. Μάλιστα […]

Δεν κατέβασαν Αλβανοί την ελληνική σημαία

Ένα μυστήριο περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο λίγο έξω από το χωριό Δάφνες

Νεαροί “Αλβανοί”, έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες, κατέβασαν ελληνική σημαία.

Το γεγονός συνδυάστηκε με τα τελευταία γεγονότα στην Βόρεια Ήπειρο με τον θάνατο του ομογενούς Κωνσταντίνου ΚατσίφαΌμως τα γεγονότα είναι διαφορετικά.

Σύμφωνα με το Cretapost, νεαροί Αλβανοί κατέβασαν από τον ιστό την σημαία και την έκλεψαν.

Μάλιστα η ιστοσελίδα ανέβασε το βίντεο στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να κατεβαίνουν από μια άσπρη κλούβα, να ανεβαίνουν στον ιστό και να κατεβάζουν την σημαία. Στην συνέχεια επιβιβάζονται στο όχημα και φεύγουν.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δύο Αλβανοί εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην περιοχή και το λευκό όχημα με Ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο.

Λίγες ώρες μετά το κρητικό Flashnews, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή του περιστατικού:

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Flashnews.gr, γράφει η ιστοσελίδα,  τα άτομα που κατέβασαν την σημαία στις Δαφνές Ηρακλείου δεν προέρχονται από την Αλβανία αλλά από τη Γαλλία.

Μέσω του βίντεο φαίνεται ο αριθμός πινακίδας του οχήματος που ανήκει σε εταιρεία ενοικιαζόμενων.

Aποδεικνύεται πως τα άτομα που νοίκιασαν το όχημα είναι φοιτητές από κολέγιο της Γαλλίας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Κρήτη από τις 31 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση πώς τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό αναχώρησαν ήδη από το Ηράκλειο καθώς πέταξαν χθες βράδυ από το “Νίκος Καζαντζάκης”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις