Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Nomads: Μαζική αποχώρηση, λίγο πριν γίνει… Survivor Nomads (vid)
LIFESTYLE

Nomads: Μαζική αποχώρηση, λίγο πριν γίνει… Survivor Nomads (vid)

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Nomads μπαίνουν οκτώ πρώην Survivors Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη είναι οι οκτώ πρώην Survivors που εισβάλλουν στο Nomads. Αυτοί θα απαρτίζουν την ομάδα των Εισβολέων και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Επιλέκτων που σχηματίστηκε χθες. Μετά το μεγάλο […]

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Nomads μπαίνουν οκτώ πρώην Survivors

Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη είναι οι οκτώ πρώην Survivors που εισβάλλουν στο Nomads.

Αυτοί θα απαρτίζουν την ομάδα των Εισβολέων και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Επιλέκτων που σχηματίστηκε χθες.

Μετά το μεγάλο ξεκαθάρισμα που έγινε χθες, το κοινό αποφάσισε την ομάδα των Επιλέκτων να απαρτίσουν οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Νωρίτερα, είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Επίλεκτους οι Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς και Γρηγόρης Μόργκαν.

Αντίθετα, αποχώρησαν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.

Πάντως, η Δήμητρα Αλεξανδράκη,  μόλις πληροφορήθηκε ότι είναι μία από τις παίκτριες που επελέγησαν από το κοινό για να συνεχίσει, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, ανακοινώνοντας την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο λόγος για την απόφασή της, όπως ανέφερε η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, είναι ο σύντροφός της, ο οποίος της έχει λείψει και θέλει να επιστρέψει κοντά του. Ανέφερε μάλιστα ότι αισθάνεται τύψεις που τον έχει αφήσει τόσο καιρό μόνο του.

Ο Σάββας Πούμπουρας, απαντώντας στη Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε λόγο για μία «απόφαση της στιγμής» και την κάλεσε να το ξανασκεφτεί. Σε συνεννόηση με την παραγωγή, της έδωσε μία διορία 24 ωρών για να συλλογιστεί την απόφασή της, με την ίδια πάντως να ξεκαθαρίζει πως η διορία είναι περιττή και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παίκτρια ζήτησε, αν είναι εφικτό, τη θέση της στους «Επίλεκτους» να πάρει ο Δημήτρης Γιαλαμάς, όμως ο παρουσιαστής της εξήγησε πως αυτό δεν γίνεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις