Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χοντρή πρόκληση από Ρουβίκωνα – Οργανώνει γλέντι στη Φιλοσοφική
ΕΛΛΑΔΑ

Χοντρή πρόκληση από Ρουβίκωνα – Οργανώνει γλέντι στη Φιλοσοφική

Τα μέλη του Ρουβίκωνα όχι μόνο δεν αποχωρούν από τη Φιλοσοφική Σχολή, μετά και τις έντονες αντιδράσεις καθηγητών και φοιτητών, αλλά τώρα ετοιμάζουν και γλέντι μέσα στο πανεπιστήμιο. Δεν έχει τέλος η προκλητική συμπεριφορά της συλλογικότητας, ενώ η ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση πραγματικά εξοργίζει Συγκεκριμένα, καλούν την Τετάρτη στις 13:00 σε ρεμπέτικο γλέντι στη […]

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τα μέλη του Ρουβίκωνα όχι μόνο δεν αποχωρούν από τη Φιλοσοφική Σχολή, μετά και τις έντονες αντιδράσεις καθηγητών και φοιτητών, αλλά τώρα ετοιμάζουν και γλέντι μέσα στο πανεπιστήμιο.

Δεν έχει τέλος η προκλητική συμπεριφορά της συλλογικότητας, ενώ η ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση πραγματικά εξοργίζει

Συγκεκριμένα, καλούν την Τετάρτη στις 13:00 σε ρεμπέτικο γλέντι στη Φιλοσοφική Σχολή.

Παρόλο που φοιτητές και καθηγητές προσπαθούν να τους διώξουν από έναν χώρο που κατά τα άλλα θεωρείται «ιερός» ο Ρουβίκωνας επιμένει.

Σα να μην φτάνει αυτό τους ειρωνεύεται κιόλας. Και πλέον, μετά την κατάληψη μιας αίθουσας για τα γραφεία του Ρουβίκωνα, καλεί και σε γλέντι με ρεμπέτικη μουσική το μεσημέρι της Τετάρτης στη Φιλοσοφική Σχολή.

Δείτε την ανάρτηση του Ρουβίκωνα:

«Την τετάρτη 7/11 στη 13:00 ρεμπέτικο γλέντι ανοίγματος στη φιλοσοφική σχολή στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου από την φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα».

Πριν από δύο εβδομάδες και μετά την αντίδραση ακαδημαϊκών που σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά στο χώρο που έχει καταλάβει ο Ρουβίκωνας στο κτήριο της Φιλοσοφικής, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας διεμήνυε με ανάρτησή του στο Facebook «και χίλιες φορές να μας βγάλουν από το στέκι, χίλιες φορές θα ξαναμπούμε».

«Και χίλιες φορές να μας βγάλουν από το στέκι, χίλιες φορές θα ξαναμπούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει δε ότι ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, επικοινωνούσε προσωπικά με καθηγητές για να κινητοποιήσουν φοιτητές ενάντια στο στέκι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις