Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανήλικοι εισέβαλαν σε γυμναστήριο για να… “ξηλώσουν” τα κλιματιστικά
ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι εισέβαλαν σε γυμναστήριο για να… “ξηλώσουν” τα κλιματιστικά

Τετραμελής συμμορία, στην οποία συμμετείχαν και δύο ανήλικοι, εισέβαλαν σε ένα κλειστό γυμναστήριο στην Πάτρα, και προσπάθησαν να «ξηλώσουν» τα κλιματιστικά και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, η «επιχείρησή» τους είχε άδοξο τέλος, χάρη στην επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι μπήκαν στο γυμναστήριο και έπιασαν στα πράσα τους τέσσερις Έλληνες ηλικίας 26, 20, 17 […]

Τετραμελής συμμορία, στην οποία συμμετείχαν και δύο ανήλικοι, εισέβαλαν σε ένα κλειστό γυμναστήριο στην Πάτρα, και προσπάθησαν να «ξηλώσουν» τα κλιματιστικά και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Ωστόσο, η «επιχείρησή» τους είχε άδοξο τέλος, χάρη στην επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι μπήκαν στο γυμναστήριο και έπιασαν στα πράσα τους τέσσερις Έλληνες ηλικίας 26, 20, 17 και 15 χρόνων.

Η συμμορία εκείνη την ώρα προσπαθούσε να βγάλει τον εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας εργαλεία που είχαν φέρει μαζί τους. Σκοπός τους, όπως φαίνεται, ήταν να τα πουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης.

Όσα εξαρτήματα πρόλαβαν να αποκόψουν από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και το σύστημα κλιματισμού, αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του γυμναστηρίου.

Οι τέσσερις δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις