Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Στεριανού: Το GNTM, η αθλιότητα του πρώην και η Αννίτα Πάνια (vid)
LIFESTYLE

Ειρήνη Στεριανού: Το GNTM, η αθλιότητα του πρώην και η Αννίτα Πάνια (vid)

Είναι από τις πιο καυτές παρουσίες του GNTM, ακόμα και με το κοντό μαλλί που δεν μπορεί να αγαπήσει με τίποτα. Και μπορεί να τη γνωρίσαμε από το επιτυχημένο ριάλιτι του Star, όμως έχει βγει ξανά στο γυαλί και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Το 2015 η Ειρήνη Στεριανού στέφθηκε Star Πελοπόννησος, όμως στην […]

Είναι από τις πιο καυτές παρουσίες του GNTM, ακόμα και με το κοντό μαλλί που δεν μπορεί να αγαπήσει με τίποτα.

Και μπορεί να τη γνωρίσαμε από το επιτυχημένο ριάλιτι του Star, όμως έχει βγει ξανά στο γυαλί και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Το 2015 η Ειρήνη Στεριανού στέφθηκε Star Πελοπόννησος, όμως στην εκπομπή βγήκε να  μιλήσει για τα προσωπικά της.

Σχετική εικόνα

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη άνοιξε την καρδιά της στην Αννίτα Πάνια, λέγοντας πως έχει πέσει θύμα παθολογικής βίας, καθώς δεν άρεσε στον σύντροφό της πως είχε συνάψει πολλές σχέσεις πριν από αυτόν.

«Όλα ξεκίνησαν μόλις αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Στην αρχή μου έλεγε πως θα με στηρίξει και με το που πήγα ξεκίνησε από την πρώτη μέρα να έχει διαφορετική συμπεριφορά», είχε εκμυστηρευθεί η Ειρήνη του GNTM.

Αποτέλεσμα εικόνας για ειρήνη στεριανού

Μάλιστα το αποκορύφωμα στην προβληματική της σχέση ήταν πως ο τότε σύντροφός της την είχε απειλήσει πως θα κυκλοφορούσε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Η Ειρήνη είχε αρνηθεί την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών, ωστόσο ο τότε σύντροφός της είχε δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες από άλλη κοπέλα στο φόρουμ της σχολή της στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, λέγοντας στα ψέματα πως ήταν εκείνη.

«Ευτυχώς τώρα έχω καινούργια σχέση και είμαι πολύ καλά. Είναι λογικό σε αυτό τον χώρο να ζηλεύουν τα αγόρια», είχε πει τότε η Ειρήνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις