Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χαμός με τον δίγαμο μεγαλογιατρό – Κυκλοφόρησε η φωτο του “γάμου”, αλλά αρνείται τα πάντα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός με τον δίγαμο μεγαλογιατρό – Κυκλοφόρησε η φωτο του “γάμου”, αλλά αρνείται τα πάντα (vid)

Ταινία θυμίζει η υπόθεση με τον δίγαμο γιατρό που εξαπάτησε την… αγαπημένη του κάνοντάς την να πιστεύει ότι έχουν παντρευτεί. Ο γνωστός καρδιολόγος, διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου των Αθηνών και αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, έστησε μια ολόκληρη παράσταση στο δημαρχείο της Χαλκίδας. Η… λεπτομέρεια είναι πως εκείνη την εποχή ήταν ήδη παντρεμένος, […]

Ταινία θυμίζει η υπόθεση με τον δίγαμο γιατρό που εξαπάτησε την… αγαπημένη του κάνοντάς την να πιστεύει ότι έχουν παντρευτεί.

Ο γνωστός καρδιολόγος, διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου των Αθηνών και αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, έστησε μια ολόκληρη παράσταση στο δημαρχείο της Χαλκίδας.

Η… λεπτομέρεια είναι πως εκείνη την εποχή ήταν ήδη παντρεμένος, με δύο παιδιά.

Ο γιατρός καθηγητής του ΕΚΠΑ

Με τη νέα του σύντροφο ζούσαν στην Αθήνα και ο γάμος τους έγινε στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιατρός, προκειμένου να βρίσκει χρόνο και να εξαφανίζεται για να επισκέπτεται και την οικογένειά του, έλεγε στη γυναίκα που είχε “παντρευτεί” με τον fake γάμο ότι ήταν πράκτορας, μέλος των μυστικών υπηρεσιών και έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται ένα διήμερο, το Σαββατοκύριακο, στην Κρήτη.

Τέσσερα χρόνια μετά τον fake γάμο το ζευγάρι θέλησε να χωρίσει κι εκεί άρχισε να φαίνεται η απάτη.

Ξέφευγε από την σύζυγό του λέγοντάς της ότι είναι πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και πρέπει να λείπει κάθε ΣΚ

Η “σύζυγος”,πήγε στο δημαρχείο της Χαλκίδας για να ζητήσει το διαζευκτήριο και να προχωρήσει η διαδικασία του διαζυγίου, όμως εκεί, οι υπάλληλοι είδαν το πιστοποιητικό γάμου και άρχισαν να υποψιάζονται.

Ο δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν!

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα

Μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΕΔΕ όμως δρομολογείται και για τον αναπληρωτή καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος, κατά πληροφορίες, αρνείται όλα όσα έχουν συμβεί και υποστηρίζει ότι είναι πλαστογραφημένες οι φωτογραφίες από τον γάμο που κυκλοφορούν.

Η φωτό από τον fake γάμο στη Χαλκίδα

Βίντεο: Athensmagazine

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις