Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εφιάλτης για μητέρα και κόρη – Ήρθαν αντιμέτωπες με 4 κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιάλτης για μητέρα και κόρη – Ήρθαν αντιμέτωπες με 4 κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι

Του Πέτρου Καρσιώτη Εφιάλτη έζησαν μητέρα και η κόρη της μέσα στο σπίτι τους, στον Καστελόκαμπο της Πάτρας, όταν ήρθαν αντιμέτωπες με συμμορία τεσσάρων κουκουλοφόρων ληστών, που απειλούσαν με κατσαβίδια. Οι δράστες της ληστρικής εισβολής στη μονοκατοικία των γυναικών, τις έδεσαν με το καλώδιο του φορτιστή κινητού τηλεφώνου, τις φίμωσαν και άρπαξαν από ένα συρτάρι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εφιάλτη έζησαν μητέρα και η κόρη της μέσα στο σπίτι τους, στον Καστελόκαμπο της Πάτρας, όταν ήρθαν αντιμέτωπες με συμμορία τεσσάρων κουκουλοφόρων ληστών, που απειλούσαν με κατσαβίδια.

Οι δράστες της ληστρικής εισβολής στη μονοκατοικία των γυναικών, τις έδεσαν με το καλώδιο του φορτιστή κινητού τηλεφώνου, τις φίμωσαν και άρπαξαν από ένα συρτάρι πεντακόσια ευρώ.

Δεν μπορούσαν να λυθούν

Η μητέρα, ηλικίας 83 χρόνων και η κόρη της, 58 χρόνων, δεμένες όπως ήταν δεν μπορούσαν για ώρα να λυθούν.

Όταν το κατάφεραν ιδιαίτερα η κόρη να λύσει και τη μητέρα της, ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Επί τόπου έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την ηλικιωμένη που είχε τραυματισθεί ελαφρά σε νοσοκομείο, αλλά η ίδια δεν το θέλησε.

Παραβίασαν πρώτα το παράθυρο

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, τα μέλη της συμμορίας των κουκουλοφόρων διέρρηξαν πρώτα το παράθυρο της κατοικίας, στον Καστελόκαμπο και από εκεί βρέθηκαν αιφνιδιαστικά στο εσωτερικό.

Άρπαξαν 500 ευρώ

Ακινητοποίησαν τις έντρομες γυναίκες με καλώδιο φορτιστή και αφού ερεύνησαν σημεία του σπιτιού άρπαξαν πεντακόσια ευρώ και κοσμήματα και διέφυγαν.

Κατέθεσαν σοκαρισμένες οι γυναίκες

Με βάση τις καταθέσεις μητέρας και κόρης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με τους άνδρες του εγκληματολογικού προσπαθούν να βρουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο που ίσως άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Σε εξέλιξη έρευνες για άλλη παρόμοια ληστεία σε σπίτι

Η ληστρική εισβολή που καταγράφεται δεν είναι η μόνη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στην Πάτρα για τον εντοπισμό και των δραστών -ίσως είναι οι ίδιοι- μιας άλλης ληστρικής εισβολής που συνοδεύτηκε από τραυματισμό ανδρόγυνου από τα χτυπήματα των δραστών.

Είχαν παραβιάσει πάλι το παράθυρο

Στις 14 Αυγούστου σε σπίτι στα Βραχνέικα, πάλι παραβιάζοντας το παράθυρο, άγνωστος αριθμός κακοποιών εισέβαλε σε σπίτι, χτύπησε το ανδρόγυνο για να αποκαλύψει «που έχει κρυμμένα τα μετρητά» και τα μέλη της συμμορίας διέφυγαν.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι να δει τι συμβαίνει

Σε εκείνη την περίπτωση ο σύζυγος, ακούγοντας το θόρυβο παραβίασης στο παράθυρο, σηκώθηκε όρθιος από το κρεβάτι του να δει τι συμβαίνει.

Τον χτύπησαν χωρίς να προβάλει αντίσταση

Εκεί τον βρήκαν οι ληστές και αμέσως χωρίς να αντισταθεί τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ συνέχισαν να χτυπούν για να αποκαλύψει το ανδρόγυνο το σημείο των χρημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις