Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ενέδρα θανάτου στη Βούλα – Στα χέρια των Αρχών το κινητό του θύματος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενέδρα θανάτου στη Βούλα – Στα χέρια των Αρχών το κινητό του θύματος

Του Πέτρου Καρσιώτη Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι τη νύχτα της Τετάρτης, σε 46χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας. Την ώρα που ο επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία αυτή την εποχή σε σόου της τηλεόρασης, μπήκε στο αυτοκίνητό του, στην οδό Τροίας, άρχισαν οι πυροβολισμοί. […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι τη νύχτα της Τετάρτης, σε 46χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας.

Την ώρα που ο επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία αυτή την εποχή σε σόου της τηλεόρασης, μπήκε στο αυτοκίνητό του, στην οδό Τροίας, άρχισαν οι πυροβολισμοί.

Ο ένοπλος, που είχε αναλάβει να πυροβολήσει τον 46χρονο πατέρα δύο παιδιών, πλησίασε υπό την κάλυψη προφανώς των συνεργών του, από το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί από το τζάμι της πόρτας.

Τέσσερις σφαίρες βρήκαν τον 46χρονο επιχειρηματία στο θώρακα και στο λαιμό.

Ενώ οι άγνωστοι διέφευγαν από το σημείο της ενέδρας, ο επιχειρηματίας αιμόφυρτος, άνοιξε την πόρτα, βγήκε από το αυτοκίνητο και περπάτησε για τέσσερα μέτρα.

Εκεί οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν κι έπεσε νεκρός στο οδόστρωμα.

Στα χέρια του κρατούσε ακόμη τα κλειδιά του ΙΧ που δεν είχε προλάβει καν να βάλει στη μίζα για να ξεκινήσει.

Επίσης βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο και από εκεί οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να πληροφορηθούν τις τελευταίες επαφές του, αλλά και τον κύκλο των ατόμων με τα οποία συνομιλούσε τον τελευταίο καιρό.

Δραματικές οι στιγμές, που ακολούθησαν, καθώς η σύζυγος του επιχειρηματία έλειπε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, βρίσκονταν φιλοξενούμενα σε σπίτι διπλανής φιλικής οικογένειας.

Τα παιδιά τα φιλοξενούσε η οικογένεια καθώς ο επιχειρηματίας έπρεπε να παραστεί σε επαγγελματική υποχρέωση για την οποία και βγήκε από το σπίτι.

Οι ένοπλοι που είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του γνώριζαν πολλά για τις κινήσεις του και αποφάσισαν τη δεδομένη στιγμή να προχωρήσουν στη δολοφονία, χωρίς μάρτυρες σε σκοτεινό σημείο του δρόμου.

Στο Πανόραμα έφθασαν οι γονείς του 46χρονου οι οποίοι ρωτούσαν τους αστυνομικούς να τους πουν τι συνέβη  και ο γιος τους έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ο 46χρονος,  γνωστός στους κύκλους του με το προσωνύμιο «Αυστραλός» φέρεται από πληροφορίες ότι  είχε απασχολήσει τις αρχές της Αυστραλίας για υποθέσεις ναρκωτικών, πριν από αρκετά χρόνια.

Η οικογένειά του είχε ζήσει για πολλές δεκαετίες στην Αυστραλία και οι ίδιες πληροφορίες που εξετάζει η Αστυνομία έφεραν τον πατέρα του θύματος να είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης κι εκείνος για ίδια υπόθεση.

Ήδη καθώς η κίνηση στο Πανόραμα είναι αραιή λόγω και της μορφολογίας της περιοχής και κανείς από όσους ερωτήθηκαν δεν είχε  παρατηρήσει κάτι, ομάδες αστυνομικών ξεκίνησαν τις έρευνες σε όλες τις διαδρομές που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι δράστες της δολοφονίας προκειμένου να συλλέξουν υλικό από τις κάμερες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις