Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αδερφή Κατσίφα: “Έστρεψαν το όπλο στη μάνα μου, έτρωγαν ό.τι έβρισκαν” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδερφή Κατσίφα: “Έστρεψαν το όπλο στη μάνα μου, έτρωγαν ό.τι έβρισκαν” (vid)

«Μπήκαν στο σπίτι μας τα κομάντος και ειρωνεύονταν. Έλεγαν: Τι είναι εδώ κυρία μου; Ελλάδα; Έστρεψαν όπλο στη μάνα μου, στρέψανε το όπλο στον πατέρα μου. Φέρθηκαν με τρόπο ρατσιστικό, βίαιο, απαράδεκτο… Η υπόθεση θα φτάσει στη Χάγη…». Η Ερμιόνη Κατσίφα, αδελφή του Κωνσταντίνου που έπεσε νεκρός από Αλβανούς αστυνομικούς καταγγέλλει τον τρόπο με τον […]

«Μπήκαν στο σπίτι μας τα κομάντος και ειρωνεύονταν. Έλεγαν: Τι είναι εδώ κυρία μου; Ελλάδα; Έστρεψαν όπλο στη μάνα μου, στρέψανε το όπλο στον πατέρα μου. Φέρθηκαν με τρόπο ρατσιστικό, βίαιο, απαράδεκτο… Η υπόθεση θα φτάσει στη Χάγη…».

Η Ερμιόνη Κατσίφα, αδελφή του Κωνσταντίνου που έπεσε νεκρός από Αλβανούς αστυνομικούς καταγγέλλει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων στους ηλικιωμένους γονείς της, όταν πήγαν για έρευνα στο σπίτι τους και ενώ ακόμη δεν γνώριζαν ότι το παιδί τους ήταν νεκρό.

Τη στιγμή, που αποκαλύπτεται ότι οι γονείς του 35χρονου ομογενούς πέρασαν στην Ελλάδα και έδωσαν κατάθεση για τα γεγονότα στις ελληνικές αρχές η Ερμιόνη Κατσίφα καταγγέλλει ότι ο αδελφός της είχε στοχοποιηθεί  από την αλβανική αστυνομία.

Η  αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα τονίζει πως δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά των αρχών της Αλβανίας να ξεκαθαρίσουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε.

Το δράμα των μελών της οικογένειας Κατσίφα συνεχίζεται, καθώς ακόμη περιμένει από τις αλβανικές αρχές να τους παραδώσουν τη σορό του Κωνσταντίνου, για να τον κλάψουν και να τον τιμήσουν.

Η σορός βρίσκεται από την Τρίτη στα Τίρανα για νέα νεκροτομή, χωρίς όμως την παρουσία τεχνικού της συμβούλου, όπως έχει ζητήσει η οικογένεια.

Μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους η Ερμιόνη Κατσίφα ζήτησε να υπάρξει δικαιοσύνη και να διελευκανθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αδελφού της. «Να φανεί η αλήθεια», είπε και συνέχισε: «Να ερευνήσει το ελληνικό κράτος . Με όποιο τρόπο να φανεί η αλήθεια. Μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ. Ο αδελφός μου ήταν Έλληνας. Η αστυνομία εδώ δεν ερευνά….»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις