Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Τσιτσιπάς στην προπόνηση μαζί με Ναδάλ (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς στην προπόνηση μαζί με Ναδάλ (pic)

Ο Βόσνιος Νταμίρ Τζουμούρ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον Β’ γύρο του masters τουρνουά στο Παρίσι σήμερα στις 18:00  στο Court 1 του Paris Bercy Ο 26χρονος τενίστας, νίκησε στον Α’ γύρο δύσκολα, με 6-4, 7-6(5), τον Γερμανό Πέτερ Γκόγιοβτσικ. Είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δυο τους και μετράνε από […]

Ο Βόσνιος Νταμίρ Τζουμούρ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον Β’ γύρο του masters τουρνουά στο Παρίσι σήμερα στις 18:00  στο Court 1 του Paris Bercy

Ο 26χρονος τενίστας, νίκησε στον Α’ γύρο δύσκολα, με 6-4, 7-6(5), τον Γερμανό Πέτερ Γκόγιοβτσικ.

Είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δυο τους και μετράνε από μια νίκη. Ο Τζουμούρ είχε νικήσει πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη και ο Τσιτσιπάς φέτος στο Τορόντο.  

Χθες ο Έλληνας τενίστας προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης μαζί με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε και την σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram.

«Συνεχίζεται η προετοιμασία για το τουρνουά στο Παρίσι παρέα με τον Ράφαελ Ναδάλ. Δύο ώρες προπόνησης με ασκήσεις και πόντους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά από δύο χαμένους τελικούς σε Βαρκελώνη και Τορόντο απέναντι στον Ισπανό, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή για τον Τσιτσιπά να τον έχει ως παρτενέρ στην προπόνηση. Φρόντισε μάλιστα να ανεβάσει και μια φωτογραφία στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις