Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Όχι» της Σκάρλετ Γιόχανσον σε ταινία του Σκοτ, με παραγωγό τον Μπιν Σαλμάν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Όχι» της Σκάρλετ Γιόχανσον σε ταινία του Σκοτ, με παραγωγό τον Μπιν Σαλμάν

«Ταινία με παραγωγό τον σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν εγώ δεν κάνω», φέρεται να είπε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, βάζοντας βέτο για τη συμμετοχή της στη νέα κινηματογραφική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ όπου θα υποδυόταν τη βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτορεπόρερ Λίνσεϊ Αντάριο. Μόλις έμαθε ότι ανάμεσα στους χρηματοδότες της ταινίας ήταν ο […]

«Ταινία με παραγωγό τον σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν εγώ δεν κάνω», φέρεται να είπε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, βάζοντας βέτο για τη συμμετοχή της στη νέα κινηματογραφική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ όπου θα υποδυόταν τη βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτορεπόρερ Λίνσεϊ Αντάριο.

Μόλις έμαθε ότι ανάμεσα στους χρηματοδότες της ταινίας ήταν ο αιμοσταγής κατά τον δυτικό Τύπο, Μπιν Σαλμάν, «η Σκάρλετ Γιόχανσον είπε κατηγορηματικά όχι», δήλωσε η ίδια η Αντάριο σε συνέντευξή της στους New York Times.

«Αυτός ο τύπος συνεχίζει τον πόλεμο στην Υεμένη. Έχει κλείσει γυναίκες στη φυλακή», είπε με απέχθεια η ηθοποιός , σύμφωνα πάντα με τη βραβευμένη φωτορεπόρτερ.

Όπως διευκρίνισε στη συνέντευξή της η Αντάριο, η αντίδραση αυτή της Γιοχάνσον ήρθε πριν γίνει γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι και ενώ ο διάδοχος του θρόνου στη Σαουδική Αραβία επιδίωκε να είναι από τους κύριους χρηματοδότες της ταινίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις