Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δικαίωση για τον μικρό Τέντι – Έκανε πάρτι στο ΝΒΑ (pics, vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Δικαίωση για τον μικρό Τέντι – Έκανε πάρτι στο ΝΒΑ (pics, vid)

Η φωτογραφία του 6χρονου θλιμμένου αγοριού που κανένας συμμαθητής δεν πήγε στα γενέθλια του έκανε τον γύρο του κόσμου σπαράζοντας την καρδιά πολλών χρηστών. Ωστόσο η δικαίωση ήρθε για τον μικρό Τέντι καθώς οι Φοίνιξ Σανς αποφάσισαν να του κάνουν το πιο ξεχωριστό δώρο.  https://twitter.com/SunsCommunity/status/1055319396363624448 Υπενθυμίζεται πως, ο Τέντι πριν από μερικές μέρες είχε τα […]

Η φωτογραφία του 6χρονου θλιμμένου αγοριού που κανένας συμμαθητής δεν πήγε στα γενέθλια του έκανε τον γύρο του κόσμου σπαράζοντας την καρδιά πολλών χρηστών. Ωστόσο η δικαίωση ήρθε για τον μικρό Τέντι καθώς οι Φοίνιξ Σανς αποφάσισαν να του κάνουν το πιο ξεχωριστό δώρο. 

https://twitter.com/SunsCommunity/status/1055319396363624448

Υπενθυμίζεται πως, ο Τέντι πριν από μερικές μέρες είχε τα γενέθλιά του, ωστόσο κανένας από τους 32 μαθητές του 6χρονου δεν πήγε στο πάρτι του με αποτέλεσμα εκείνος να μείνει μόνος του. 

Μετά, λοιπόν, το κύμα συμπαράστασης από χρήστες των social media προς τον μικρό, οι Φοίνιξ Σανς κάλεσαν τον 6χρονο στον αγώνα τους με τους Λέικερς κάνοντας του το πιο τέλειο δώρο γενεθλίων.

https://twitter.com/Suns/status/1055263112788496384

Ο μικρός Τέντι όχι μόνο πήγε, αλλά γνώρισε και όλους τους παίκτες των Σανς ξεχωριστά, φόρεσε την μπλούζα της ομάδας, παρακολούθησε το αγώνα από τις πρώτες θέσεις. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με τις μαζορέτες που συμμετείχαν στο πάρτι του.

Στο τέλος της βραδιάς ο 6χρονος είπε σε όλους πως αυτή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του και φαίνεται πως η κακιά ανάμνηση από το «άδειο» πάρτι των γενεθλίων έμεινε στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις