Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Στην Αθήνα ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Arne Dahl
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στην Αθήνα ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Arne Dahl

O δημοφιλής Σουηδός συγγραφέας Arne Dahl έρχεται στην Αθήνα καλεσμένος της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων. Ο πιο συναρπαστικός σύγχρονος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, σύμφωνα με τον Ian Rankin, θα βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα. Οι φανατικοί αναγνώστες του Σουηδού συγγραφέα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από […]

Αποτέλεσμα εικόνας για Arne Dahl writer

O δημοφιλής Σουηδός συγγραφέας Arne Dahl έρχεται στην Αθήνα καλεσμένος της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων.

Ο πιο συναρπαστικός σύγχρονος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, σύμφωνα με τον Ian Rankin, θα βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι φανατικοί αναγνώστες του Σουηδού συγγραφέα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους καλύτερους στιλίστες του ευρωπαϊκού νουάρ!

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24), στις 8:30 το βράδυ, ο Arne Dahl συζητά με τον συγγραφέα Πέτρο Μάρκαρη, ενώ την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, στον Ευριπίδη στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 310), στις 7 το βράδυ, συζητά με τον συγγραφέα Γρηγόρη Αζαριάδη. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία αγγλικά και ελληνικά.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις με τον Arne Dahl εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας του προγράμματος Οι Βόρειες Χώρες αφηγούνται με τη διοργάνωση Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων και με τη συνεργασία των εκδόσεων Μεταίχμιο και του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις