Αθήνα

°C

Τετάρτη

14

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το ΠΑΜΕ “πάει” (και) Καλιφόρνια – Αλληλέγγυοι χαιρετισμοί στους απεργούς
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΠΑΜΕ “πάει” (και) Καλιφόρνια – Αλληλέγγυοι χαιρετισμοί στους απεργούς

Την αλληλεγγύη του για την απεργία των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, στην ομολογουμένως μακρινή… Καλιφόρνια, στέλνει το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του. Μάλιστα, με αυτή απαιτεί την «άμεση υλοποίηση» των «δίκαιων αιτημάτων» των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Καλιφόρνια.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που εκπροσωπεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας εκφράζει την […]

Την αλληλεγγύη του για την απεργία των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, στην ομολογουμένως μακρινή… Καλιφόρνια, στέλνει το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του.

Μάλιστα, με αυτή απαιτεί την «άμεση υλοποίηση» των «δίκαιων αιτημάτων» των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Καλιφόρνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που εκπροσωπεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας εκφράζει την Αλληλεγγύη του στην Απεργία των εργαζομένων στην Υγεία, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. 

Οι εργαζόμενοι στην Υγεία στην Καλιφόρνια, απεργούν διεκδικώντας αυξήσεις, βελτίωση των συνθηκών εργασίας και προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία. Και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Ελλάδας βρίσκονται σε έναν συνεχή αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, την  κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων στα νοσοκομεία, όσο και του λαού που τα χρησιμοποιεί. 

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Καλιφόρνια και απαιτεί την άμεση υλοποίηση τους». 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις